mina favoritbloggar

Eftersom jag inte har något bättre att skriva, tänkte jag att jag kunde göra en lista de bloggar jag följer. Förutom dom jag skrivit upp följer jag några som jag inte vet att bloggaren ska veta om att jag läser (haha)+ att en del bloggar kollar jag när jag pallar (som typ kenza, sofi fahrman m.m) + dom är inte i någon speciell ordning nu, utan bara hur dom ligger i favoriter.

http://suicide.movielol.org/ - helt sjuk blogg om en tjej som räknar ner till sitt eget självmord. hon började på 90 dagar och är nu nere på typ 20, freak!

http://emmmis.blogg.se/ - en tjej som har världens snyggaste namn och i överigt vet jag inte riktigt vf jag läser. joo, hon & hennes kille har varit ihop typ 1½ år och jag älskar folk som varit tsm länge, ger mej hopp :)

http://www.blondinbella.se/ - kära blonidnbella. jag har läst den bloggen i över två år, alltså sen hon gick i nian och inte fick 50 öre/unik besökare om dagen. nu läser jag mest för att alla andra gör, men den är ganska seg

http://www.veckorevyn.com/mode/ebbas-blogg/ - ebba von sydow är kung. jag älskar hennes blogg och hennes stil och henen själv, haha, seriösa problem där alltså.

http://mmse.blogg.se/ - den här bloggen har jag också föjt sen dag ett. vet inte riktigt hur jag hamnade där, bara klickade in mej.. hon och hennse kille har snart varit tsm ett år, så det är också ett stort plus med förhållande där alltså :)

http://ohmynicki.blogg.se/ - en skön brud som pluggar ett år i usa. det är jätteintressant att läsa, eftersom jag själv alltid velat åka dit som utbytesstudent

http://niicule.blogg.se/ - nikkis bloogg! även om hon inte uppdaterar så ofta, så är det kul när hon väl gör det, eftersom vi inte ses jättemkt nu, så har jag ändå lite koll.

http://princesspauline.blogg.se/ - vi är ju bara 5 st som kmr in typ, men det är värt det när man är in with the crew ;)


puss!

Kommentarer
Postat av: Natalie B

God morgon!

Om du inte redan deltar, får du gärna vara med i min tävling här: http://natalieb.blogg.se/tvling.html
Du kan vinna ett hemligt paket till ett värde av TUSEN KRONOR!

Hoppas du får en fin dag!

2008-04-16 @ 07:43:27
URL: http://natalieb.blogg.se
Postat av: Johanna från Fjällbacka

Hoppas du får en härlig dag! Titta gärna in på min blogg.

2008-04-16 @ 07:47:41
URL: http://framtidstankar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mejl: (helt onödigt)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0