I got rid of my old bitch, now i got new hoes

Shululu. Idag så var jag som vanligt och jobbade, Skatteverket på förmiddagen (behöver bara gå dit en gång till nu!), sedan lunch på Sandys och sen mammas jobb. När jag kom upp från tunnelbanan för att gå till mammas jobb så öste det ner, helt sjukt alltså, regndropparna typ studsade upp  5 cm efter att dom hamnat på marken, så mamma fick komma och räddda mej med ett paraply, som jag såklart inte hade med mej. Sedan så mötte jag John i kista vid 16.30 och vi chillade lite, jag hjälpte hnm att hitta jeans och så åt jag middag. Sedan så gick vi på bio och såg Brudens Bäste Man. Jag hade helt överdriven tur, idag när jag jobbade så frågade mammas jobbarkompis om någon ville ha två biobiljetter till idag, för det var presentkort som gick ut idag, timing alltså! Fast eftersom dom gick ut idag så var det ju lite begränast med filmer, men J lyckades överleva 1 h och 40 minuters romantisk film, hah ;)

puss puss

ps. imorn så blir det ju som sagt bussstrejk för alla oss i sthlms län. dom enda som kör är typ ersättningsbussarna för gullmar-farsta linjen/pendeltåg och mjuka linjen, thanks god att mjuka linjen går, nu har jag ju iaf nånting att åka ;) haha, nej då, jag får väl ta fram min cykel (som jag inte använt sen sexan) om jag ska till john.. :(


måndag

Shulululu. Idag så ska jag som vanligt jobba, fast jag vet inte om jag gör det resten av veckan, då det (nu iaf) ska bli 20-25 grader varje dag. Inte så kul att sitta inne då, men som tur är så kan jag jobba hemifrån också. Just nu håller jag på att säga hejdå till min lillasyster som ska iväg på konfimationsläger i två veckor. Well, efter jobbet så ska jag träffa John och så ska vi gå på bio i Kista. Idag är det faktist ett år sen vi hade vår först "dejt", eller vad man nu ska kalla det, första gången vi träffades utanför skolan ensamma iaf, haha. Aja, måste nog sätta lite fart med kläder och sminket nu,

puss

vecka 27

Måndag: Jobba & gå på bio med min kille
Tisdag: Grej i stan & jobba
Onsdag: Jobba
Torsdag: Jobba
Fredag: Jobba
Lördag: -
Söndag: -

kul vecka, haha. fyller på med mer saker senaer

those where the best days of my life

HEJ BLOGGEN OCH ALLA MINA FANS! Hah, nu så är jag hemma igen. Vi fick kontakt med killarna, så på tåget in mot stan så mötte jag Jonathan & Ryan. Vi åkte in, dom gick iväg lite och jag mötte Nikki. Sen så ringde vi dom typ fem min senare och hookade up (mitt nya favoritord) med dom vid Donken, där Nikki åt och vi kollade på, haha. Fast jag stödåt en glass, snälla jag. Sedan så tog vi tuben till Danderyd sjukhus och mötte Alvaro, som slutat jobba. Vi fem åkte hem till Alvaro i Väsby och såg på massa youtubefilmer på hans tv, haha. Sen så skulle Jonathan & Ryan till stan och se på fotboll, så då åkte jag med dom och hoppade av i S-tuna, orka EM, gaah!

puss


lite dragen kanske? haha


jonathan & ryan väntar på alvaro


ryan, jonathan & nikki


ryan, jonathan & jag (jag bytte kläder efter min outfitbild, haha)


nikki är en sexbomb, men vi älskar henne ändå :) 


alvaro, ryan & jonathan, c0000la


jag & nikki blir så jävla bra på bild


söndag

Jag har varit ute och kört igen, den här gången så övade jag på att starta i uppförsbackar, asläskigt! Aja, senare idag så ska jag träffa Nikki. Det var snack om att vi skulle hooka up med våra Väsbyboys (Alvaro & Jonathan) men nu går dom inte att få tag i, men det löser sej nog. Förra sommaren så var vi med dom typ varje dag, fast sen så när skolan började så tappade vi typ kontakten, eller någon var alltid upptagen. Så för gamla tider skull ska vi ses idag, om dom nu blir kontaktbara igen, haha. Vi hörs senare,

puss puss

ps. idag har jag och john varit ihop i 11 månader. helt sjukt egentligen, men jag är fortfarande världens lyckligaste ♥



klänning - MQ
ballerina - skopunkten

+ solisar - wayfarers


let me think about it

Så, nu var man ensam hemma igen då. John kom hit runt 16.30, och sen dess har jag varit med honom. Vi myste mest och spelade kubb, haha, J vann 2/3, jag lyckades vinna ett faktiskt, lucky me. Sedan så åt vi middag och såg på Fyra bröllop & en begravning som gick på trean, fast vi orkade inte koncentera oss så mycket, men jag spelade ändå in den åt min syrra, så jag får väl se om den imorn. Känns som det blev två ganska korta inlägg idag, men jag har inte så mycket mer att berätta.

puss



jag schteeeker för några dagar sen, hahahahhha

lördag

Jag har just kommit hem från att ha övningskört med pappa igen. Det går bättre och bättre för varje gång nu, lyckades köra hem igenom Töjnan utan att krocka in i ett enda staket, haha! Fast jag skrämde nog en liten unge på cykel. Senare idag så ska John komma hit, min familj ska bort ikväll, så vi får en kväll ensamma här, det ska bli mysigt. Vi hörs senare!

puss

fredag

Äntligen fredag! Dagen har som vanligt spenderats med jobb, först två timmar på Skatteverket, sen lunch på Sandys och sedan fyra timmar på mammas jobb. Cashflow 25/7 FTW! Efter jobbet så åkte jag hem tillsammans med mamma, vi stannade på Yves Rocher för att hämta ut min födelsedagspresent som jag får för att jag är medlem där. Fast lite tidigt kanske, på måndag är det två månader tills jag fyller år, haha. Sedan så åkte vi hem och så åkte vi och hämtade ut min älskade Vince-kofta som kommit och den är helt perfect! Visst, den kostade en del, men det är den lugnt värd, den här kan jag använda minst 1000 grr! Efter det så åt vi middag och sen har jag suttit och snackat med familjen bara. Tråkiga jag stannar hemma ikväll, men jag har ändå jobbat 4 dagar den här veckan, så jag är trött. Det går någon film på nian kl 21 som heter Mycket väsen för ingenting, som är en Shakespearefilmmatisering som jag nog ska se.

puss


stövlar & shorts?


Jag fattar inte grejen med att jättemånga Hollywoodstjärnor (och mina stilikoner) matchar shorts/klänningar, bara ben & stövlar tillsammans? För om det är tillräckligt varmt för att ha shorts/klänning, så borde det väl vara alldelens för varmt för att ha stövlar? Jag försökte själv med stövelgrejen på sommaren typ förra veckan och det kändes helt fel, jag var den enda jag såg på hela dagen som inte hade små tunna ballerinaskor eller något sådant istället. Igår såg jag iofs en tjej som hade jeanskjol, bara ben och stövlar, men då såg det sådär horigt ut, typ Julia Roberts i Pretty Woman. Antaglien så ska man köpa ofodrade stövlar, men det är ju ingen idé här i Sverige, för vi behöver ändå dom fodrade typ 10 månader om året. Aja, nu ska jag iväg och jobba, puss!

ps. det kmr bli bussstrejk from nästa vecka. hur fan ska jag ta mej nånstans då?! om jag ska till john tex måste jag ta pendeln till stan och sedan tuben till akalla (1 timme) istället för att ta 567 i 10 minuter?! hata swebuss!


i'll be here forever

Hemma! Det blev sammanlagt tre timmars jobb idag och så en god lunch med mamma på Armémuseums café. Det blev inga Converse, jag väntar en månad med att köpa dom. För om jag köper dom nu kmr jag ha ca 150 kr att leva på tills nästa månad, så det är inte värt det. Vid 15 åkte jag från jobbet mot John, jag skulle ta tuben från Östermalstorg till Centralen (en station), men av någon anledning så missar jag att gå av och märker inte det förrän vid Zinken (typ 5 stner senare,  haha) så det vara bara att kliva av och åka tillbaka. Hos John gjorde vi inte så jättemkt, myste och försökte se på Jurassic Park, fast filmen fuckade. Men eftersom jag varit på Universal Studios där dom spelade in den så var det kul att ha sett filmen iaf. Sedan blev jag utkastad för att det är tråkiga EM, så nu är jag hemma istället. Jag ska väl läsa Teen Vogue snart och sen så sova vid 23, jobb imorn också, längtar till min juli-lön!

puss



jag kollade igenom gamla bilder på mej själv och då hittade jag den här mkt heta bilden på mej som jesse metcalfe, som snart är tre år gammal, haha!

torsdag.

Jag är uppe tidigt som vanligt, haha. Och well, det blir jobb idag med. Fast idag måste jag sitta ensam på Skatteverket och leta upp folk, fett skämmigt, för man sitter i en stor hall med massor av människor som typ stirrar på en :( Fast när jag är färdig där ska jag tröstshoppa med mamma, haha. Jag tror jag ska köpa ett par gräddvita/smutsvita (hur man nu beskriver färgen) Converse. Jag har redan ett par rosa, som jag köpte för tre år sen. Men nu känns dom som värsta emovarningen + att när jag köpte dom så var jag så jävla inställd på att ha dom att när dom i affären sa att dom bara hade stl 41 kvar (jag har 39) så köpte jag dom ändå. Och Converse är ju redan stora i storleken, så dom där skorna är asstora på mej, haha. Efter det ska jag jobba eller träffa John, beror på när han vaknar, hihi.

puss puss

slooow


Gaah, jag har så jävla ont i huvudet. Har haft det i fem timmar nu och mamma tror att det kanske är för att jag behöver glasögon, fast det är ganska snyggt, så jag bangar inte. Aja, dagen då; Jag mötte som sagt Nikki, hennes pappa och Sophia, så gick vi dit. Väl där så upptäckte Nikki att hon inte hade tillräckligt med pengar + hon hade inget leg med sig, så det får bli en annan gång. Efter det så åkte vi två vidare till stan, jag köpte Teen Vogue & Elle Girl och så käkade vi på Donken. Sen drog vi en runda på Zara och NK och efter det åkte vi hem till moi. Här har vi inte gjort så mkt, chillat typ och så har vi sett på Pretty Woman. Och nu har Nikki åkt hem och jag ska väl lägga mej och läsa mina tidningar typ. Sen så ska jag sova tidigt (som vanligt, men jag är en morgonmänniska) och imorn blire jobb och träffa John.

puss!

PS. jag & min kille har ju varit tsm ett år nästa månad, så för att fira det ska vi åka till göteborg några dagar. och nu är allt bokat och klart 23 (på min namnsdag!)-25 juli åker vi, jipppiii!

onsdag

Det blev inte så sent för mej igår heller, låg i sängen 12, för jag kom på att jag var tvungen att vakna 9 idag för att hinna allting. Nikki ska nämligen pierca tungan idag, så jag ska möta henne & hennes pappa i gamla stan 11.30 och följa med. Och eftersom dom jävla pendeltågen bara går halvtimmestrafik (hata sommartidtabell) så måste jag vara där fett mkt innan, thanks to tågen -.- Aja, efter det vet jag inte riktigt vad vi gör, vi har ju båda fått våran optimal-lön idag, så dom pengarna ska användas, hihi. Fast jag ska faktist lägga allt på min efterlängtade kofta, mamma får hjälpa mej att beställa den ikväll.

pusspuss


niiice, nooot!

fix you

Hej alla fans! Haft en mysig och bra dag idag. Blev 4½ timmes jobb, först på Skatteverket som sagt, sen lunch på Sandys med lillasyster och sedan lite jobb på mammas jobb. Runt 17 så mötte jag J i Kista och vi åkte vidare hem till mej. Vi gjorde inte så himlans mycket, myste typ. Eller jo, vi körde kubb och krocket, haha! J vann 4 av 4 omgångar, snyft. Well, nu har han gått hem och jag ska vara uppe sent (haha, har lagt mej innan 12 i över en veckas tid) för jag ska inte jobba imorn, utan hänga med Nikkis. Vi hörs imorn,

puss!


tisdag

Tiisdag! Och surprise surprise så ska jag jobba igen. Fast det här jobbet tycker jag fortfarande om, till skillnad från Optimal. Idag blir precis som igår, Skatteverket på förmiddagen, sen lunch med Anna och sen mammas jobb. Fast jag ska träffa John när han vaknat, så jag sitter nog inte hela dagen idag. Ska bli kul att träffa honom, vi har inte setts sen i onsdags juu, eftersom han varit borta.

puss!



leopardmönstrad kofta ifrån 2006 - HM
vitt linne, också ifrån 2006 - Gina tricot
mina favoritjeans - gul & blå
svarta spetsiga skor - vagabond

+
väska - lisa larssons

boom boom boom

Hemma från en lång dag på jobbet, blev 6 timmar sammanlagt! På förmiddagen var jag som sagt på Skatteverket, sedan så åt jag & Anna lunch tsm på något Söder-kafé, jag åt pizza. Och sedan åkte jag från Mariatorget till Östermalmstorg och gick upp till mamma och jobbade på där också. Känns skönt att jag kmr få lite mer pengar i juli än det jag lyckades tjäna ihop på Optimal den här månaden. Speaking of that, så kommer min Optimala (haha) lön på onsdag!

pusshej

update 19.24; jag har just gjort mitt första reafynd, slängde iväg en beställning på tre linnen från AE, två grå & ett svart för endast 9.95 st = 60 svenska kr!

update 22.05; mina betyg kom idag förresten, jag har fan hunnit med att avsluta helt sjukt många kurser känns det som; Idrott A (fast egentligen F), Matte A, Italienska 1, Eng A, Historia A, Samhäll A, Naturkunskap A & Svenska A. Iofs ligger jag ett år efter alla andra ettor på Ruddan (utom John & Pauline, haha) för jag sköt upp mitt Estetiska Val till nästa år, något som jag ångrat mej för sen febrari typ -.-

måndag

Tråkigt väder ute, värsta blött och regnigt. Well well, jag ska snart in till stan för att jobba. Nu på förmiddagen ska jag sitta med Anna på skatteverket, sen ska vi äta lunch tillsammans och sedan på eftermiddagen ska jag sitta på mammas jobb. Vi hörs senare,

ciao!



tunika - vero moda
tights - hm

+ ballerina - skopunkten

vecka 26

Måndag: Jobba
Tisdag: Jobba & vara med J ♥
Onsdag: Jobba  följa med Nikki när hon piercar sig Vara med Nikkis
Torsdag: Jobba & träffa älskling ♥
Fredag: Jobba
Lördag: Vara med älskling ♥
Söndag: 11 månader med John ♥ / träffa alvaro, jonathan, ryan & nicole

jobb-ig vecka, haha!

sex and the city - the movie


Oooh, den var så bra! Fast den påminde inte lika mycket om tv-serien som jag föreställt mig. Kläderna var perfekta och skorna, ååh, i love it! Jag vill inte spoila för mycket för andra som ska se den, men som Carrie känner sig när hon är i Mexico, shit, jag förstår det precis, I've been there om man säger så. I övrigt så gjorde Steve mej fett besviken, han & Miranda har alltid varit mitt favoritpar (mitt favoritavsnittet är One i säsong 6), men nu tycker jag inte om dom längre. Tur att Charlotte & Harry finns kvar iaf, det är äkta kärlek! Jag ska lätt köpa filmen när den släpps på DVD. I övrigt så ska jag nog se på en till film ikväll som heter Alla hans ex, damn vad jag ser mycket film nu för tiden!

puss

Björn Axén Repair Serum



Vad?
Hårtoppsserum för dig som vill ha maximal glans och hälsosamma toppar. Innehåller vårdande oljor och Vitamin E som skyddar och förebygger slitage.

Effekt
Det luktar gott, men själva produkten känns ganska oljig och jag märker inte någon skillnad.

Andras kommentarer
-

Pris & inköpsställe
140 kr på Kicks

Soo?
Ganska onödig produkt som man klarar sig utan ;)

söndag

Jag har kört igen, hihi. Fick typ panik när jag skulle starta i en uppförsbacke vid ett rödljus, men annars gick det ganska bra. Det är fan askul att köra, jag fick köra hem genom Töjnan och höll på att köra in i vår grannes staket, hihi. Aja, lite senare idag ska jag, mamma & anna äääntligen gå och se SATC - The movie. Vi skulle sett den igår, men vi ändrades oss till idag. Jag tror jag ska gå och ladda upp med sista SATC-avsnittet nu faktist.

puss



tubklänning - topshop
tights - ?

+

flipflop - lacoste
väska - lisa larssons

drömmarnas horisont


Äntligen tillbaka i Sthlm! Civilisation, haha. Nej, men det var helt okej hos farmor, dagens höjdpunkt var ett besök på Hemköp, haha. Aja, jag är trött, så ikväll tänker jag bara ligga i soffan med Ben & Jerry's och se på Drömmarnas horisont med Nicole Kidman och Tom Cruise, som går på trean.

puss

midsommardagen

Gaah, klockan är inte ens nio! Som jag skrev igår så ska vi åka till Falun, the city of falukorv & falu rågrut, och hälsa på min farmor. Så dagen kommer mest gå åt att sitta 5 timmar i bilen (2½ h dit och hem), jippi alltså. Det finns inte så mycket mer att berätta, så vi hörs sen istället,

puss



svart tunika/klänning - SALT
jeans - gul & blå
asgamla kilklackssandaler från 2005


+ väska - lisa larssons

running wild and looking pretty

Det blev väl inte världens mest lyckade dag, men jag hade iaf kul. Midsommarlunchen var god, jag älskar sill, haha. Beror säkert på att jag och min syrra fått smaka det sen vi var typ 2, så vi har väl lärt oss att gilla det. Efter lunchen åkte jag mot Nikki, vi träffades i Skanstull, men bestämed oss för att åka hem till henne för att Nikki skulle byta om. Efter det åkte vi till Älvsjö och bytte till buss mot Gullmars, så åkte vi dit och satte oss på tuben mot stan. På tuben började vi snacka och kom på att vi inte hade något att göra i stan, så vi vände och åkte tillbaka hem till henne, haha. Där satt vi mest och snackade och gick och köpte godis typ. Sen var vi lite med Ferat, Abscir (?), Romeo & nån till kille innan jag tog tåget hem och nu sitter jag här. Jag ska snart gå och lägga mej, för imorn måste jag vakna typ 8, buhu :(

puss


jag & min riktigt sexiga twinnie nicole, hihi. jättekonstig bild, nikki ser ut som en seriefigur, haha! och så har vi likadana sexy smile, grr

midsommarafton

Midsommarafton idag då! Jag är inte särskilt taggad, min familj firar inte det så mycket. När jag & anna var små var vi alltid i Dalarna och firade, men nu pallar vi inte, haha. Jag & pappa har varit ute och övningskört igen, jag körde på vägen, hiih. Fast jag fick en bil bakom mej vid ett rödljus,så fick jag motorstopp tre grr och så körde bilen förbi mej, buhu :( Fast jag såg en annan som övningskörde och jag var bättre än den, sucker! Jag ska snart äta midsommarlunch med min familj + mormor, sen så ska jag dra till Skarpan och hänga med Nikkis. Jag har ingen aning om vad vi ska göra, fast jag kommer nog hem ganska tidigt, för imorn så ska vi åka till Dalarna och hälsa på min farmor över dagen. Min midsommaroutfit ser ut såhär;



tunika - ginatricot
tights - hm


och till det min rosa keds, ha en bra midsommar, puss puss!

hot child in the city

Working girl ftw! Jag var inne på mammas jobb @ Nybrogatan typ 10.30, då jobbade jag på i 1½ timme innan vi tog lunch. Om någon är intresserad av vad jag gör, så kan jag berätta att stället där min mamma jobbar (Bankpension) har ansvar för att skicka ut pensioner till alla som någon gång jobbat på Nordea, SEB, Swedbank osv. Och en del av dom (typ 2 000 pers) har flyttat utomlands, så det jag och min syrra gör är att först på Skatteverket leta upp deras nya adress och sen (på mammas jobb) lägga in den nya adressen, världens roligaste jobb, aight?! Aja, jag & mamma åt lunch på Armémuseums café (fick massa flashbacks från när vi var där i åttan eller nian, snyft). Sen så gick vi back to work och jobbade på i tre timmar innan vi gick hem. Vi köpte med oss jordgubbar från Hötorget på vägen och så ska mamma köpa BJ-glass, livet leker!

puss

ps. bingo rimér åkte förbi mej i en bil,i love you <333333333



torsdag

Uppe tidigt idag igen, för jag ska in till stan och jobba på mammas jobb. Ett ganska segt jobb, men pengar är ju alltid pengar så. Aja, måste dra till tåget nu typ,

puss!



linne - fått av nikki
jeans - gul & blå ( favoritjeans, haha)
stövlar - bianco

+ väska - lisa larssons

varning för långt inlägg

Shit, vilken lång dag! Började imorse med att jag åkte in mot stan via Kista, där jag stannade till och pussades lite med J, som kom för att låna mina hörlurar och säga hejdå igen. Sen så åkte jag vidare till Söder och Skatteverket, där jag satt med Anna typ 40 min och jobbade.
 
Igår när hon var på sin fotbollsträning så skulle hon fånga en boll som hamnade konstigt på hennes finger, och hon hade jätteont och fingret var helt blått och svullet, men min familj sa typ "nej, d är ingen fara, d går över". Men eftersom jag själv brutit fingret och vet hur det ser ut, så fattade jag att det var allvar, så vi drog till Södersjukhuset. Där fick vi sitta och vänta mest, efter 1 ½ timme när vi suttit och väntat på hennes röntgenresultat i en halvtimme, så säger kom dom ut och typ "oj, bilderna var för dåliga, vi måste ta nya". Smidigt?! Då var jag tvungen att åka vidare, men annapanna ringde 40 minuter senare och sa att fingret faktist var brutet, så nu ska hon ha nått stödbandage i en månad. Smarta storasyster Emma har alltid rätt!

Iaf, jag åkte vidare mot Östermalm, var på mammas jobb en snabbis och så gick vi till Exploricas kontor. Intervjuen gick mest ut på att jag fick fråga saker jag undrade och sånt. Vi hade missuppfattat lite, för jag trodde man kunde åka på det *vanliga* sättet och gå 08/09. Men tydligen så var det försent, det som fortfarande går att söka är en lite annan verision som kostar mycket mer, men man hamnar på en skola med bra utbildning och lite bättre städer och familj och sånt. Dom hade ett ställe en timme utanför Los Angeles som verkar jävligt naajs alltså! Jag är grymt sugen på att åka, men samtidigt kostar det asmkt (minst 150 000 + försäkring på 7000 + flygbiljett + pengar åt mej där), jag kmr sakna John & alla som fan och när jag kommer tillbaka måste jag börja tvåan med 92orna och sen ta studenten ett år efter alla jag känner typ. Ett annat alternativ är att jag kan åka och jobba som au-pair efter gymnasiet, men jag får se alltså, har till 15 juli på mig.

Sedan så åkte jag till Gullmarsplan och mötte Nikki. Vi väntade på hennes kompisar Sophia & Joy, när dom kom tog vi bussen till Sophia och jag & Nikki gick till Älvsjö stn och tog bussen till Skarpnäck. Sen åt vi middag hos Nikki och myste lite med Marcus, som blivit ännu större och fått 4 små söta tänder. Vi chillade ute ett tag också, innan jag slutligen tog tåget hem. Grattis om du orkat läsa enda hit!

puss!

ps. marcus började sprattla asmkt när vi skulle fota, det är därför han ser helt konstig ut på bilden med mej, haha!

onsdag

Uppe tidigt, för jag har massor jag ska hinna med idag. Nu först på morgonen ska jag åka in till stan, till Skatteverket, där min syrra sitter och jobbar åt min mammas jobb. Hon ska förklara jobbet/jobba (jag ska ta över hennes jobb nästa vecka). Efter det så ska vi äta lunch, sen ska jag gå till mammas jobb och sitta där några timmar och jobba. Efter det så ska vi på en intervju med Explorica. För några veckor sen blev jag sugen på att åka ett år till USA och plugga, så jag ansökte. Nu vet jag inte riktigt vad jag vill, ett år i LA skulle ju precis inte vara helt fel, men samtidigt vet jag inte om jag pallar vara borta från John, min familj & kompisar i 10 månader! Iaf, jag ska på den där intervjuen idag och så får vi se hur det går. Efter det så ska jag åka till Nikki och se på film och ta det lugnt. Vi hörs sen,

puss puss!



långkofta - hm
topp - hm
tights - hm

+ ballerina  - skopunkten
väska - longchamp
solisar - hm

moulin rouge

Nu har J lämnat mig och gått hem, kmr sakna honom när han är borta! Vi gjorde inte särskilt mkt, myste typ och såg lite på SATC. Jag håller på att kolla igenom alla avsnitt, tror jag hinner färdigt tills lördag, hihi. Resten av kvällen så ska jag ta det lugnt och se på Moulin Rouge som går på trean, en film som jag faktist aldrig sett. Jag började kolla en gång för några år sen, men slutade för den var så seg, men nu kanske jag gillar den mer.

puss




update 23.42; jag hatar när okända personer ringer! det ringde ett dolt nr för ett tag sen och sa typ 'hej, vem är du?' man ba 'eh, det är ju du som ringer mej?' jag tror iaf han hette emi, lr nått annat cp, gick inte att höra, i-landsprobleeeem!

tisdag

Det åskade här förut, fett obehagligt. Jag är inte rädd för åska, men för några år sen så förstördes vår tv, video/dvd & en telefon av åska, så jag tycker inte om det precis. Aja, idag så ska jag vara med John och säga hejdå till honom, eftersom han åker bort imorn. Just nu väntar jag på att han ska komma hit och så håller jag på att gasas ihjäl av en gammal parfym jag hittade som jag ville testa, tips, beyonce's true star parfym är inte okej! Och en annan parfym som man också typ gasas ihjäl av är J'Lo's Glow, nu var det några år sen jag köpte dom här parfymerna, men lukten är fortfarande lika hemsk. En gång i åttan när vi hade haft gympa så sprejade jag, Nikki & MP massa glow på oss, sen när vi kom in i klassrummet sa vår SO-lärare typ 'vad det luktar konstigt här inne :S' fast vi erkände aldrig att det var vi, haha!

puss



världens äckligaste parfymer?

hemma

Så, nu är jag hemma igen. Jag gissade rätt när jag sa att jag nog skulle frysa, jag & Nikki (som också hade shorts) frös som fan och var typ dom enda i hela stan som hade shorts, haha. Annars så gjorde vi inte så mycket, åt lunch på donken (älska <333) och sen så gick vi typ bara runt och satt på olika ställen och snackade, innan jag skulle iväg på en grej och nu är jag som sagt hemma. Ikväll ska jag inte göra så mycket, ev övningsköra, annars blir det Outsiders kl 20.

puss puss


vecka 25

Måndag: Tandläkaren, träffa Nicole & möte i stan
Tisdag: Vara med J
Onsdag: Jobba, möte med Explorica & träffa Nikki
Torsdag: Jobba
Fredag: Träffa Nikki
Lördag: Åka till farmor
Söndag: Se SATC-filmen med mamma & anna!

måndag

Igår kväll var jättemysig. Först var vi hos John en stund, sen åkte vi till Kista och åt middag i food court (jag åt köttbullar & potatismos, haha). Sen så gick vi på bio och såg "What happens in Vegas", med Cameron Diaz och Ashton Kutcher, den var bra. Fast ganska förutsägbar och inte direkt min humor, men whatever. Efter det så åkte jag hem och gick och la mig direkt.  Imorse stog min klocka på 8.30, eftersom jag hade tid hos tandläkaren 10.00. Jag har haft ont i en tand i typ 2 veckor, så jag tänkte att det var dags att kolla upp det, men tandläkaren hittade inget konstigt, bara en grop i en annan tand, som tydligen inte var så konstigt (?). Aja, nu så ska jag snart iväg till stan och möta bästisnicooole! Hon har varit på Öland i 5 dagar, så jag har inte sett henne på ett tag, så vi måste uppdatera varandra om allt som hänt, hihi. Fast det är svårt att veta vad man ska ha på sig! Vädret växlar hela tiden, men förut var jag ute i jeans och det var för varmt, så nu kör jag på shorts, vilket jag säker kommer frysa i. Vi hörs senare,

puss puss!



stor tischa - mouyo
avklippta jeansshorts - hm
keds - köpta i london

+ solisar - hm

söndag

Jag var och övninskörde imorse med pappa igen, jag körde faktist på vägen! Iofs var det typ inga bilar där, men det var ändå ganska stort bara för att köra andra gången ;) Aja, ikväll så ska jag vara med John. Ska dra iväg om typ en halvtimme och möta honom i Kista, så ska vi gå på bio typ. Har ingen aning om vad vi ska se, men det löser sej alltid. Vi hörs senare,

ciao!



linne - indiska
jeans - gul & blå
ballerina - skopunkten

+ väska - lisa larssons
solisar - hm


(bilden blev helt konstigt, men det var den bästa, haha)

lördag

Jippi, jag har övningskört! Jag & pappa åkte till Lunda Industriområde (tips från Pauline, hihi) och så hittade vi en parkering. Det första pappa säger är typ "håll ner kopplingen" jag ba "vilken är det? :S", hahaha, bästa början! Iaf, jag lyckades köra runt i cirklar både på ettan och tvåans växel och så lyckades jag stanna ganska smooth, så det var en bra första gång. Bättre än Paulines iaf, hahahaha ;) Eftersom det är bara jag & pappa hemma (min syrra och mamma är och hälsar på släktingar i Norrland) så åt vi lunch på Donken och senare ska jag följa med honom och handla, haha. Sen ikväll så är det en till bra film på tv, Kate & Leopold kl 21 på trean, den ska jag lätt se! (screw fotboll!)

puss!


the shit

DIG:
1. Hur lång är du? 169 cm
2. Vad vill du bli när du bli stor? Rik!
3. Vad pluggar du? Sam fred & konflikt
4. Har du långt hår? Jag tror det (?)
5. Vilken hårfärg har du ? Ljusbrun
6. Sminkar du dig? Ja
7. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Vita
8. Har du kysst någon idag? Nej


FAMILJ:

1. Bor dina föräldrar ihop? Ja
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? Beror på
3. Vad pluggar du? Sam fred & konflikt
4. Vad är det senaste du sa till din mamma? Hejdå, ha det så kul!
5. Hur många ställen har du bott på? Två
6. Vilken i din familj stör du dig mest på? Varierar
7. Vilken familjemedlem är snällast? Varierar
8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Jag & Anna såg en film tsm i måndags, haha ;)


KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis? Igår tränade jag med Pauline
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Nicole
3. Har du kysst nån kompis? Ja
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Nej
5. Vem har du varit kompis med längst ? Madeleine, sen jag var 1 år och hon nyfödd ;)
6. Vem känner dig bäst? Nicole/John
7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? Det beror på. Om hon redan köpt tröjan skulle jag inte säga nått, men om den skulle gå att lämna tillbaka så skulle jag lätt
8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Ibland


VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar? Ja
2. Klä dig annorlunda? Det beror väl på vad man menar med annorlunda, annorlunda kläder är ju oftast fula och vem vill ha fula kläder?
3. Vara dig själv? Japp
4. Visa dig i bikini/badbyxor? Ja
5. Fisa inför din pojk/flickvän ? Vågar gör jag väl, men jag gör det inte
6. Pierca dig? Ja
7. Ha sex på offentlig plats? Ja
8. Vara omogen? Ja
9. Äta småkryp? Gud nej


DIVERSE:

1. När tuggade du tuggummi senast? Kommer inte ihåg
2. När var du på semester senast? I februari, på sportlovet
3. Vilken färg är det på din tandborste? Vit/grön & den andra är vit (?)
4. Är ditt hår tråkigt? Det är som Carries i första säsongen av SATC, stort & all over the place
5. När ska du gå och lägga dig Ikväll? Senast typ 1
6. Hur ofta duschar du? Varje dag


fredag

Det är konstigt väder ute, det står typ 22 grader, men det är ändå värsta kallt när man går ut ju, weird! Och jag som vill sola, buhuuu. Aja, jag ska iväg och träna med Pauline snart, vi ska köra ett vanligt (tråkigt) medel. Det finns finns inte så många pass nu på sommaren, men jag vill ju inte tappa formen helt, så det är väl värt att släpa sig iväg. Sen ikväll kl 21 går det en bra film på TV som jag ska se, som heter French Kiss.

puss!

ps. jag har bokat biljetter till satc-filmen nästa lördag, jippiii!

lista

Nämn någon som gjorde dig glad igår? John :)

Vad gjorde du kl 8 i morse? Sov ffs

Vad gjorde du för 15 minuter sedan? Läste en bok

Det sista du sa högt? Vafan

Vad har du druckit idag?
Vatten och äppeljuice

Vad var det senaste du köpte? pommes frites & en cola

Vad är det för färg på din ytterdörr? mörkbrun/svart

Vad är det för väder hos dig just nu? 21 grader och mulet

Godaste glass-smaken? choklad <333

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja

Sover du tungt? Nope, jag vaknar av allt, d är fett jobbigt

Drömmer du mycket? Yes

Mardrömmar? Inte så ofta

Vilket ämne är roligast i skolan? Svenska typ

Trivs du med ditt jobb? Hah, thanks god så är jag arbetslös!

Favoritklädsel? Känner mej alltid bekvämast i jeans

Favoritlåt just nu? Gud vad svårt, forever med chris brown kanske

Vad ser du om du tittar åt höger?
Dörren, garderober, skrivaren, ett bord osv

Vad gör dig glad just nu? Pengar

Vad ska du göra härnäst? Ringa mamma och boka biljetter till SATC-filmen

Höger- eller vänsterhänt?  Höger

Humör just nu? Hungrig!

Favoritgodis? Choklad

Klädsel just nu? Tofflor, hotpants & en t-shirt

Musik just nu? Ingen musik på

Sommarplaner 2008? Mysa, åka till Mallis & övningsköra (som jag ff inte börjat med..)

Hur många kuddar sover du med? 2 riktiga och en *prydnads*

Spelar du nåt instrument? Hah, jag spelade blockflöjt i tvåan-trean

Morgon- eller nattmänniska? Morgon

Vilka är viktigast för dig? Att jag & mina nära mår bra

Bio eller promenad? Bio lätt

Är du kittlig? Nja, beror på vilket humör jag är på

Snarkar du? Nä, jag har tydligen konstiga ryck när jag sover (enligt John, haha)

Stjärntecken?
Jungfru

Äckligaste insekten? Alla!

Vad vill du jobba som? Jag vet inte, något med språk kanske, journalist..eller något med mode, jag vet inte!

Stökigt eller välstädat?  Välstädat

Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungyjump? Aldrig

Anser du att du är stark? Nej, mina armar är som spaghetti

Vad gör du om du får hicka? Får panik och tror den ska stanna i 18 år

Vad längtar du mest efter just nu? Mat!

Hur svarar du i hemtelefonen? Hej, det är Emma

Hur svarar du i mobiltelefonen?
Hallå?/Hej, det är Emma

Antal timmar sömn inatt? 8

Sov du ensam? Ja

Vem sov hos dig senast? John tror jag

Vad ser du fram emot? Att jag ska få äta mat <3

Vad vill du ha just nu? Mat & pengar

Vilken buss åker du oftast?
179 <3333

Vilken årstid är det nu? Sommar

Anser du dig själv snygg? Sexbomb

Har du varit kär? Såklart

Nouba Earth Powder



Vad?
Handtillverkat solpuder med naturliga mineraler.

Noubas grundare Rosy Armanini var den som uppfann solpudret. Produkten var unik och blev snart en succé världen över! Noubas Earth Powder är ett solpuder som gör dig piggare och vackrare på rekordtid. Svep solpudret över hela ansiktet med en puderborste och du får omedelbart en jämn, naturlig gyllenbrun hudton över hela ansiktet!

Det är superenkelt att applicera. Solpudret kan även användas som ett rouge för att forma ansiktet och förhöja kindbenen. Välj mellan skimrande och matta nyanser för alla hudtoner.


Effekt
Jag ser inte så jättemkt skillnad alltså, men huden glänser lite extra och jag tror man ser lite brunare ut.

Andras kommentarer
Att jag ser brunare ut

Pris & inköpsställe
230 kr på Kicks

Soo?
Det är ju inte billigt alltså, men det är ju det man får betala om man ska ha mineral-smink som är det bästa emot huden. Jag tkr det är värt att satsa på, för det är iaf kvalité!

bilder 9 - 12 juniii!


min älskade bästis! om någon undrar vad hon gör på bild två & tre så är det en kjol, inte bridget jones-trosor ;) och på bild 6 så är det en korv..grr ;)


min middag i kista, haha, <3 pannkakor!


I'm bringin' sexy back...


var tvungen att ladda upp en bild där hon är snygg också, nicole är faktist den snyggaste jag känner, så det så!


hahahaha, happy as fuck!


väntar på bussen till älvsjö


I'M BACK!

Yes, jag är tillbaka! Jag förstår att alla mina fans (= pauline) har saknat mej otroligt mkt under veckan som gått. Jag har inte skrivit eftersom det hänt massa saker i mitt liv den senaste veckan, men nu har allt lugnat ner sig och blivit som det ska vara igen, så nu kommer ett låååångt inlägg för att uppdatera! Jag kan väl berätta vad jag gjort under den senaste blogglösa veckan, haha. I fredags så var jag först och solade med mamma, sen så träffade jag Nikki i stan så åkte vi hem till henne och på kvällen till en fest i Älvsjö där vi träffade hennes kompisar Sophia & Joy, eftersom Nikki var ensam hemma sov jag kvar till lördagen. På lördagen åkte vi till Flatenbadet och solade, sen så hände inte så mycket mer, haha. I söndags jobbade jag, sista dagen, tack gud att jag aldrig behöver gå tillbaka dit! Efter jobbet drog jag med Nikki till Skarpan, vi träffade hennes kompisar Natascha & Hanna och sen så sov jag kvar till måndagen. Då gick vi upp tidigt (eller typ halv tio) och så åkte jag med henne till skolan, jag var ju tvungen att testa deras matsal eftersom Farsta Gymnasium har Sthlms finaste skolmatsal (och det är typ det enda bra, moahaha!). Nej, men den var jättefin, vi åt lunch med hennes kompisar Tatti & Sofia (?) och sen shoppade vi lite i Farsta Centrum och sen så drog jag hem till mej. I tisdags var jag & tränade med mamma, och igår gjorde jag inget mer än att ligga hemma och kolla på SATC. Idag så har jag varit i Akalla hos John, vi hade det jättemysigt, jag var världens snällaste och lät honom kolla på de båda tråkiga EM-matcherna, även fast jag var en attentionwhore och snodde all uppmärksamhet, haha ;) Aja, ska uppdatera strax igen med massa bilder och lite sånt där,

pusshej!



kofta - annas
linne - gina tricot
jeans - gul & blå
keds - köpta i london

+ väska - lisa larssons

sommarloooooov!

Avslutningen imorse var helt okej, Ruddans avslutningshow var asbra, minus en kille (som gick i min klass 4-6an) som rappade, haha! Efter avslutningen drog jag, J, Oskar, Marcus, Robban & Martin till stan och käkade lunch (kl 11, haha) i Hötorgshallen, jag tog självklart en capricciosa. Sedan kollade dom lite i någon hiphopaffär mittemot Åhléns med typ världens fulaste kläder och sen så drog vi tillbaka till Sollentuna. Jag & J gick hem till mej och var där typ en timme, sen började han måasdåligt, så han var tvungen att åka hem. Så stackars lilla jag hade inget bättre för mej än att sticka iväg och träna, som tur var följde P med, så vi gick på aerobics. Ikväll var det snack om att dra till Edsbergsparken, men det kommer vara typ 1 000 pers där (palla) + att J ändå inte kommer, så jag har ingen lust. Jag var ändå där förra året och då kom polisen och hällde ut all min & Nikkis dricka innan vi ens hann öppna den (årets sorg), men sen sa några män att jag såg ut som Britney Spears (årets lycka, hahahaha!). Aja, nu har jag iaf sommarlov, jag har inte särskilt mycket planer inför sommaren. Jag ska en vecka till Mallis med min familj i aug, sen så har ju jag & J varit ihop ett år nästa månad, så då har vi tänkt att åka typ till gbg & sen så ska jag börja övningsköra (har skjutit upp det i nio månader), men annars så har jag inte så mycket planer.

puss puss!

ps. jag har fått tillbaka min mobil nu, den är lagad och jättefin <3333


vilken jävla bild alltså! robban, marcus, oskar, martin & jag i stan. snacka omm att jag ser helt felplacerad ut. där ser ni btw vs-linnet som klänning också.


emma, martin, oskar & marcus since 1996! (yes, vi har känt varann sen vi var 5 år) robban är outcast, han har vi bara känt i nio månader, hahahaa!


min konstiga hand, jag & j


onsdag

Jag har ingen aninng om vad jag ska ha på mig! Jag vill ha mitt VS-nattlinne, men det är fan bara 13 grader ute. Fast jag vet att om typ 2-3 timmar så kommer det ha blivit typ 20, men hur ska jag klä mig nu då? Snyft..Min skolavslutning kommer att gå till så att vi först ska träffas i våra mentorsgrupper och säga hejdå och sånt (min mentor kmr inte jobba kvar nästa år, hon ska vara mammaledig, blä) och sen så ska vi på en show i aulan typ, så jag slutar väl runt 10 skulle jag gissa. Då är det inte riktigt bestämt vad vi ska göra, det var snack om att gå till nån resturang och äta typ, annars så ska jag väl bara chilla med John, ni lär ju märka vilket det blir.

pussssssss!

till biffen:
det kommer bli en lång sommar utan dej :(

hot hot hot

Solade i typ en timme innan jag tog en paus och gick in för att se lite SATC. Just när jag fixat allt smsar Nikki och vill att jag ska möta henne i Kista innan jobbet, så då gjorde jag det. Vi satt (som vanligt) i food courten och snackade på om livet typ. Sen så drog vi iväg till jobbet, som var segt som fan. Jag fick bara sälja halva tiden, sen fick jag sitta och medlyssna med Maria (antagligen för att jag ändå sagt upp mej och det fanns andra som behövde datorerna). Men vi hade kul, hon har också sagt upp sig, så vi satt och snackade skit i två timmar, hon hade jobbat som au-pair i London, askul! Jag tror jag ska försöka åka iväg ett år efter gymnasiet till USA och göra det, eller det beror väl på hur mitt liv ser ut då, men det verkar så jävla kul. Aja, nu ska jag snart gå och lägga mej, har lyckats få den tidiga avslutningen imorn (vår skola har 2 000 elever, så det är en avslutning 8.15 och en 9.15. blää). Vi hörs imorn,

puss puss


ps. jag har sommarlov om 12 timmar, jippiiiiiiiii!

tisdag

Jippi, mina inlägg från igår kväll har äntligen laddats upp! Har just kommit hem från Edsbergsparken, där jag & P låg och solade efter att ha haft samhäll. Vi köpte varsin glass på det där caféet där också (som aldrig är öppet), måste vara typ första gången jag varit inne där, efter 11 år i Stuna. Haha, well, nu ska jag (såklart) ut och sola vidare, man måste ju passa på nu när det är varmt, kmr säkert spöregna resten av sommaren typ. Senare ska jag iväg till mitt hatjobb, fan vad segt tiden går alltså, men nu har jag bara 16 timmar kvar att jobba, haha.

puss puss

chicklit

En sak många nog inte vet om mej (förutom mina närmaste) är att jag verkligen älskar att läsa. Det var mer när jag var mindre, då kunde jag läsa 6 böcker på en dag (ca 200 sidor i varje bok, jag driver inte) fast nu läser jag mer när jag hinner. Fast jag läser helt överdrivet snabbt, så alla böcker tar slut jättesnabbt, i-landsproblem eller vad?! Aja, jag har iaf just beställt hem lite nya böcker, egentligen kan jag läsa vad som helst (utom typ skräck), men den här gången blev det 4 chicklitböcker, perfekta i sommar!



the ruling class - francine pascal
oliva joules fria fantasier - helen fielding
samvetets röst - helen fielding
bridget jones's guide to life - helen fielding

sol & bad

Det blev precis som jag trodde en asmysig dag. Vi var vid Huvudstabadet runt kl 14 och gick inte därifrån förrän 18. Under den tiden hann vi med att sola, mysa, bada (årets första dopp!) & äta mjukglass, helt perfekt en sommardag. Om ni undrar varför jag var ledig från skolan så var det för att jag hade fyra inställda lektioner idag. Både jag & J lyckades bli ordentligt solbrända, J har typ en vit rand under läppen, hur lyckas man, haha?! När vi tröttnat på att vara där så åkte vi hem till John där vi typ käkade middag och såg på Simpsons och inte så mycket mer. Imorn har jag en lektion i skolan, samhäll 9.20-10.10, suck.

puss


måndag

ÄÄÄÄlska sommarväder alltså! Aja, jag sitter iaf här med min lunch som idag är en tallrik ravioli, inte världens godaste, men det går fort att fixa. Om typ 5 min så ska jag dra till bussen och åka till Kista där jag ska möta J, så ska vi åka till Huvudstabadet (typ d ända fräscha bassängbadet nära mej) i Solna och chilla och sola och bada där. Det blir säkert jättemysigt och bra, bara jag inte bränner mej. Har inte orkat smörja in mej, haah. Aja, vi får väl höras ikväll istället,

puss puss

vecka 23

Måndag: Vara med älskling
Tisdag: Skola, sola med P & jobba
Onsdag: SKOLAVSLUTNING FFS! Stan med killarna, vara med j & träna
Torsdag: Jobba
FredagTräna Sola med mamma & sova hos Nikki
Lördag: Vara hos Nikki
Söndag: Jobba (sista dagen!) & sova hos Nikki

-

Shulululu. Kom hem från jobbet för en stund sen och sen dess har jag hunnit med att käka middag. Jobbet gick helt okej, segt som vanligt bara, har bara tre grr kvar nu, yees! Till lunch åt jag på Donken med Nikkis, dom hade fått in någon ny glass som hette Chocolate Dream, som jag testade, den var inte god alls, haha .Well, finns inte så mkt mer att berätta, ska bara ta det lugnt ikväll och imorn är jag lediiig, jippi!

pusshej


jag chillar på en rast

söndag

Jahapp, söndag idag då och jag ska iväg till jobbet. Känns som det var en evighet sen jag var där, fast det var bara 5 dagar sen, haha .Jag är såklart jävligt otaggad och på dåligt humör, uppsägningstid är fan helt cp, vf ska jag jobba kvar när jag inte vill det och vf vill dom ha en som inte vill jobba där kvar?! Btw så ska jag nog hjälpa till lite på mammas jobb i sommar, så då kmr jag få lite extrapengar den vägen. Gaah, jag vill vara ute i solen! Fast iofs är jag helt röd fortfarande, så det är väl bra att jag är inne och tar det lugnt. Dagens outfit ser kanske lite konstigt mixad ut, men klänningen ser alldelens för uppklädd ut om jag har den till något annat än flipflop så.

ciao!



tubklänning - topshop
flipflop - lacoste

+ solisar - hm

RSS 2.0