du är det bästa jag har

Toppendag med J idag. Vi åkte alltså till Vällingby centrum, som var helt okej, läste nånstans att det var typ Souk vs Gallerian och det stämmer nog ganska bra. Fick med mej en kjol ifrån Sthlm DH (?) som jag inte är nöjd med nu, så jag ska dit med pappa imorn och byta den, har sett en snyggare tror jag, fast den kostade 1099... :( Aja, hela kvällen så chillade vi hos mej sen, hade asmysigt, jag älskar min pojkvän! Har lite pics också, njuuut

image133image134
heta pics på mej från igår, haha

image135

BÄSTA SOM FINNS!

hata gossip girl

Seriöst, jag läste just det här, från ingestans uppfinner tv-serien en ny person i Gossip Girl, som tydligen ska vara Serenas fiende?! I böckerna finns d inte nån sån person + Serena & Dan är typ ihop i 2 minuter i böckerna..ooch Jenny & Nate är ihop! Vf följer inte den dumma tv-serien böckerna, som är 100000 grr bättre -.-

ciao

lördag

Har bara legat och slökollat på Lizzie McGuire tills nu, men nu är jag fixad och ska snart iväg och träffa J. Idag har vi varit tsm 8 månader! Och som jag skrev igår ska vi till nya  Vällingby centrum och shoppa och sedan hem till moi för att mysa gärnet. Idag har jag iaf på mej följande;

image132

kofta - hm
tubtopp - topshop
tights - hm

+ nitskor - topshop & jacka - vila

shorty is the shit

Hemma igen! Först var jag hos mormor och åt lunch, hon bjöd på pannkakor och glass. Och sedan så åkte jag vidare till John. Och ja, vi gjorde väl inte så mkt mer än vi brukar, chillade, myste, sov (självklart) och såg på TV. Imorn så ska vi iaf till Vällingby centrum och kolla in det och han har lovat att gå in i varenda affär med mej, vilket jag ska se till att uttnyttja helt ;) Btw så vare askalt nu när jag skulle hem med skinnjacka, så jag fick låna J's gamla jacka som hans pappa hade tagit över, hahaha, asskämmigt.

puss

fredag

Har inte haft en så bra natt, väckte mamma halv 2 för att jag var så ledsen, så fick hon trösta mej. Jag älskar dig! Iaf, idag så ska jag till mormor och äta lunch, ska bounca om typ 30 min och sedan ska jag väl vidare till Akalla och vara hos John. Det ser varmt ut idag, så jag tror jag ska köra på skinnjacka och solisar, i övrigt har jag på mej tights och en rosa topp. Vi hörs,

ciao

kärlekstest

Satt och kollade runt på nätet och så hittade jag en sida där man kunde göra test vem man passade ihop med bäst. Var ganska kul och grejerna som stog stämde faktist, enligt sidan så passar jag med John, så det är ju bra, hihi. Aja, man kan göra testet här

pussar

jobbintervjun

Hemma igen nu och jag tror det gick bra! Tvillingarna var söta och hette Alexander och Isabelle (?) och föräldrar var trevliga. Vi satt och sncakde och sånt och jag tror jag fick jobbet, jag är inte riktigt säker, men dom sa att dom skulle ringa när dom behövde hjälp, så jag hoppas det betyder ja! Hihi, jag skämde ut mej typ direkt, jag råkade gå till fel hus, smart som jag är.

puss

19 saker jag någon gång SKA HA

Jeans från Blue Cult, Citizens of humanity, Seven, Paige denim, Paper, denim & cloth och Rock & republic
En kashmirtröja & en kashmirkofta från Vince
En kort kavaj från Chanel
En jeanskjol från Earl
En burberrytrench
En wrap från DvF
Ett par Jimmy Choo's -pumps
Ett par fryerboots
Ett par Manolo Blahnik -flats
Ett par Prada-pumps
Rosa Hunter-gummistövlar
EN BAYSWATER
En 2.55-väska (liten)


Jag borde nog börja spara redan nu, haha

två av världens sämsta filmer

Har en riktig filmdag och nu har jag försökt se på två till filmer, men båda var så jävla dåliga att jag inte pallade. Den första filmen hette Sweet November och handlade om en man som var workaholic och typ skulle flytta in hos någon tjej i en månad för att koppla av och den andra var Sin City, fan vilket deprimerande film! Orkade bara med en halvtimme av båda. Well well, jag har 7 saker på nedladdning atm, någon av dom måste man ju kunna se hela av.

puss

2 TIMMAR KVAR, HJÄÄÄÄÄÄLP

27 dresses

 image131

Jag har just sett 27 dresses med Katherine Heigl  och den var faktist bra. En sådär mysig gullig romcom, lite förutsägbar, men det gjorde inget. Katherine Heigl är verkligen en asbra skådis, hon är fett snygg + hon är lång , 175 cm, och långa personer = snygga personer, så det så.

puss

ps. bara 3 timmar kvar, aaaah! 

Nivea Visage Young Be Beautiful

image130

Vad?

NIVEA Visage YOUNG har utvecklat ett 3-stegsprogram som matchar särskilda behov hos unga tjejer. De är enkla att använda och väldigt effektiva. Den oljefria cremen Be Beautiful! absorberas direkt och ger maximal uppfriskning och fukttillskott åt huden. Färgpigmenten sprids, balanserar ojämnheter och smälter in med hudtonen. Resultatet syns direkt: En fräsch och len hy med naturlig utstrålning.

Effekt
Krämen är brun, wtf?! Tydligen så är det en foundation/ansiktskräm, vilket känns lite överdrivet. Men iaf, först så blir man helt brun i ansiktet, men sedan så går krämen in i huden snabbt och gör den len. Det här är sista steget i ett 3 stegsprogram, men eftersom jag redan har en rengöring jag tycker om, så skiter jag i dom andra produkterna.

Andras kommentarer
Att min hud är len

Pris & inköpsställe
Jag köpte min på Åhléns för 55 kr, annars finns det säkert överallt, typ HM, Kicks osv.

Soo?
Asdålig, jag betlar ju lixom inte för att få en asdålig foundation, som gör så att man går runt med värsta foundationranden, eftersom den bara finns i en färg.

lizzie mcguire!

image129

Seriöst så har jag redan tröttnat på Bevvan, såg nio avsnitt igår i rad och hur mkt mer pallar man? Det är fan ingen story, avsnitten följer inte ens på varandra, blä! Istället så ska jag ladda ner något jag velat se länge, Lizzie McGuire, haha. Jag avgudade Hilary Duff/Lizzie McGuire i sexan och då så skulle hela serien släppas på dvd i Sverige. Men av någon anledning släpptes bara 8 av 12 dvd'er (kanske för att det bara var jag som köpte dom, haha) så jag har aldrig sett slutet på serien, synd om mej. Men nu har jag den på nedladdning så jippi! Btw, bara 7 timmar kvar till jobbintervjun...

pussar!

emma ftw

image127

'vad kan man säga? besvikna föräldrar som hoppas att ungen ska förvandlas till en tjej kanske..eller bara att mitt namn är så jävla snyggt?! :D

hata fotboll

Pga någon dum onödig fotbollstmatch (sverige - brasilien) så var Top Model inställt, men istället så såg jag på Barnmorskorna på ettan. Aaaaaaw, nyfödda bebisar är så jävla söta! En man som just blivit pappa började typ gråta asmkt, så himla gulligt! Jag skulle lätt kunna tänka mej att bli barnmorska, fast då måste man ju plugga typ asmkt natur och matte, så det är inte riktigt nått val för mej.

pussar

tv-kväll

image125

Jag ska snart hoppa in i duschen och sen så ska jag ha en riktigt skön kväll i soffan framför Top Model och Tudors. Tror faktist jag ska fixa varm oboy, har inte druckit det på flera månader känns det som. Btw så fattar jag inte varför folk tycker Top Model är så dåligt, jag tkr det är asbra, visst, det är nioende säsongen, men det är ju första för mej så.

pussar

26 mars 2006

image124

jag den 26 mars 2006. på den tiden körde jag med flätor varje dag och så hade jag den där tråkiga hm-jackan för 99 spänn som hela min skola hade. fast jag kan stolt säga att jag var först i skolan med den, trendsetter, mhhhmm!

jippi!

Har just snackat med pappan i familjen och imorn så ska jag dit och träffa dom, jippi! Hoppas allt går bra och jag får jobbet! Btw så är Bevvan fan asbra, go Kelly!

puss

onsdag

Morgonen har börjat bra, sökte jobb som barnvakt igår åt ett tvillingarpar i femårsåldern och idag har jag fått svar att dom är intresserade och vill att jag ska ringa dom. Så mamma ska bara kolla runt med alla småbarnsföräldrar (haha)  hon känner och se vad det är normalt för en barnvakt att tjäna och sen så ska jag ringa dom. Hoppas verkligen jag får jobbet, har alltid för lite pengar! Och det är typ här i töjnan också, jag tror dom går på mitt gamla dagis, så det är helt perfekt. Well, jag uppdaterarar senare, nu ska jag bortsta tänderna.

puss

lasergame

Hemma igen nu. Först mötte jag Nikko och köpte en ansiktskräm och käkade, blev ingen spaning efter kjol. Sen så åkte vi till fridhemsplan och mötte min loverboy och så mötte vi upp resten, vi vart nio pers. Iaf så gick vi till cybertown där vi körde lasergame, jag hade absolut skönaste namnet, hette ? och Nikki hette !, hahahaha! Iaf, jag lyckades få 80 poäng och kom faktist bara på 29 plats av 30, haha (A) Men vårt lag vann iaf overall. Well, sen drog vi till Donken, men där blev det massa problem med folk som ville ha bråk och sånt så vi drog, var en liten stund med J i Kista och nu är jag a casa.

puss

image123

mitt ascoola kvitto/västgrej

mot stan

Har inte gjrot något på hela dagen, Bevvan laddades nyss ner, så jag hann inte börja kolla. Satt och läste istället, haha. Well, ska iaf träffa Nikki snart och då ska jag försöka hitta en kjol med hög midja + en ny ansiktskräm. Skulle kunna bjuda på en outfit, men den är mer praktisk än snygg (adidas + jeans + hoodie) så det hoppar jag. Vi hörs när jag är hemma igen,

puss

scream!

image122

våffeldagen

Wow, det är våffeldagen idag, ska fan ta och äta det till lunch! Eller nej, fan, jag bli alltid illamående då..i-landsproblem. Iaf, idag så ska jag slappa hemma på dagen, har börjat ladda ner Beverly Hills 90210, så det ska jag se på! Sedan vi 17.30 ska jag möta bääästis och vi ska shoppa lite snabbt och sen ska vi möta upp alla andra för att köra lasergame. Senast jag körde var i sjuan, och då kom jag sist i mitt lag, men idag ska jag fan vara bäst, haha!

pussar

image121

la lista

Tidsfördrivning

Lovar du att vara ärlig? yes sir
Du heter: emma
Smeknamn: emmis, e m.m
Låt just nu: tranceforma - self esteem
Om du röker: nope
Beroende av: john
Favoritkaraktär(er) i bok: haha, ebba i ebbas stil :D
Vem behöver du mest just nu: john, är ensam hemma :(
Vad tror folk om dig: haha, massa shit tror jag, typ att jag är snobbig, värsta braten m.m
Stämmer det: självklart

Vad får du oftast komplimanger för: mina ben & mitt ansikte
Vad säger du för att imponera på någon: jag säger inget, jag har på mej hotpants, hahahaha (seriöst)
Hur imponerar man på dig: man är smart (inte nörd, men sådär inte helt korkad) iaf om man är kille, är man tjej kan man vara helt blåst (nicole = bra exempel, HAHAHAH, jag driver bara :D

Brukar du skratta för dig själv? yes, jag garvar alltid asmkt åt mina skämt innan jag sagt dom högt
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? ah okej haha :D
Vilken är din favoritmålning? ?
Vart bor du: töjnan
Trivs du där: ja
Äger du några converse: ja, rosa, som jag inte haft på mej sen i åttan
Vad har du för mobil operatör: comviq kompis abonemang
Är du allergisk mot något: nej
Har du haft sex idag: nej, jag har bara varit vaken i1½ h 
Nästa mål i ditt liv: gå ut gymnasiet med okej betyg
Hur svarar du i mobilen:  hej det är emma/ hejhej! (beror på vem som ringer)
vem ringde du senast: mina kära syster, behövde hjälp med att se på dvd i laptopen, hahahaha
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: allt? hon sa typ att det bara var att sätta in dvd och allt löste sej då och att hon just kommit fram till sin kompis land (intressant)
Antal sömntimmar inatt: 9 typ
Sov du ensam: ah
Tycker du om din pappa: yes

Brukar du komma i tid:  ah, alltid
När mår du bra: när jag är glad
När blev du fotad senast: igår
Vanligaste färg på dina kläde: svart & vitt tror jag
Vad tycker du om fötter: hm, det flesta är ganska ofräscha. fräscha fötter ska ha fixade naglar och vara ohåriga! och utan vårtor
Är du smart: jag är ett geni
Är du aktiv i skolan: well, jag går på lektionerna, gör läxorna och allt sånt shit
Vem/vilka saknar du just nu: john & nikkis

Favorit dryck på morgonen: o'boy egentligen, fast jag dricker alltid äppeljucie
Rakar du benen: nej, jag sparar till flätor, hhahahahah, ofc jag gör
När brukar du gå och lägga dig: om det är skola så ganska tidigt, annars när jag får tråkigt
Är du blyg: ja, oftast
Sysslar du med någon idrott: f & s ftw!
Vill du hellre ha mail än brev: beror på vad som står i dom, men helst mail tror jag
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja
Har du spytt offentligt: nej

Använder du stjärnor eller kajal: stjärnor? nej, men kajal
Vem/vilka har betytt mest i ditt liv: mina vänner + pojkvän
Är du nöjd med ditt liv: ja, oftast
Om inte, vad vill du ändra på: well, alla ångrar ju saker
Är du bortskämd: nää (A)


chillin' at the streets

Mötte J i kista vid 17 och så gick vi runt en snabbis, köpte en inpackning och han käkade och fyllde på sin mobil. Sedan så åkte vi hem till moi, där vi i princip inte gjort nånting, låg och myste och snackade, precis som vi alltid gör. Well, har en dagens också, inspirerad av Ashley Tisdale, haha, verkar som om jag älskar att kopiera kändisar, men man slipper tänka ut en outfit själv + det verkar glammigare, haha.

puss

image119image120

hoodie - HM
linne - HM
jeans - tiger

+ stövlar från din sko

det är slut

image118

Det är slut. Har sett sista Gilmore Girls avsnittet nu och jag grät asmkt, jag är egentligen överkänslig för sista avsnitt av serier, en gång råkade jag komma in i sista Vänner-avsnittet (och jag följer inte ens Vänner) men jag grät ändå asmkt, haha! Men vad ska jag göra nu då?! Jag har fan sett på GG sen julafton, tre månader ju. Buuhuu, varför kan dom inte spela in en till säsong?!

annandag påsk

Har just varit och träna med mami, det var en asjobbig ledare och jag var helt otaggad, men eftersom f & s i kista bara har tre pass på hela veckan vare lika bra att gå. Snart ska jag duscha och sen så ska ajg till J, fast jag gissar att det blir mer vid kl 17. Vi hörs senare!

puss

typisk jungfru

image117


När jag var hos mormor så läste jag i en bok hon hade om astrologi, det stog massor om hur man var som person i alla olika stjärntecken. Jag är ju jungfru och shit, allt jag läste stämde exakt, tex 'du är perfektionist, du klarar inte av att inte ha ordning och reda. Du avskyr när det är smutsigt, du är arbetsnarkoman' (kanske inte stämmer riktigt :/). Sen så stog det om hur man var som liten och det stog typ 'jungfrubebisar är väldigt renliga, älskar att bada och pottränas ovanligt snabbt' och när jag frågade mamma så sa hon att jag var helt onormalt snabb, haha! Det stog lite om mode också, det stog att jungfrun älskar prickigt och plisserat, hahahaha, boken var från 1985, så det förklarar nog lite. Fast jag hade faktist en plisserad prickig kjol förut som jag aldrig använde, lol.

puss!

påsklovet

Har inte så jättemkt bestämt inför lovet som det ser ut nu, men min vecka för tillfället;

Måndag: Träna & vara med älsklingen
Tisdag: Laserdome (haha, cooling) med John, Nikki, Micke mfl
Onsdag: Träna
Torsdag: Vara med Nikkis, träna & jobbintervjuuuu!
 Fredag: Träna, Lunch hos mormor & Vara med bebis <3
Lördag: Träna & fira 8 månader med Joooohn!
Söndag: Träna & plugga samhäll -.-

back

Hemma från mormor nu, det var kul, fick ett proppfullt påskägg, fast jag gillar säkert inte ens hälften av grejerna, ska rensa ut det och ge bort. Förresten så kan jag inte sluta tänka på den där Vince-koftan, funderar seriöst på att spara ihop till en sån, vilket skulle betyda att jag inte kan köpa något igen förrän i juni, hemskt. Kanske bättre att vänta till min födelsedag, har ändå så mycket jag vill köpa nu så!

puss

det här har jag på mig idag

För en gångsskull har jag jeans och jag har inte snott Lindsays Lohans stil, haha. Kände mer för Ashley Olsens sköna kläder ifrån i torsdags. Fast hennes asfula skor hoppar jag över.

image115image116

långkofta - hm
linne  - hm
jeans - gul & blå

den perfekta koftan

image114

Det här är den perfekta koftan, jag är kär. Tyvärr kostar den 2 495 kr...tror inte jag orkar spara (är för oekonomisk) men jag kan ju alltid önska mig den i födelsedagspresent, om en vecka är det faktist bara 5 månader kvar, jippi!

påskdagen

Vaknade som vanligt vid nio och sen dess har jag legat och läst Ebbas Stil, är sugen på att följa hennes *lagar* och spara ihop till en cashmeretröja för 3000, men då kan jag inte köpa något de kommande tre månaderna, och det låter ju inte lika kul...  Well, om två timmar så ska jag vara hos min mormor som bor i Solna och äta påsklunch, thanks god så ska vi inte äta påskmat! Har ingen aning om vad jag ska ha på mig, ska kolla lite på kändisbilder för inspiration och så visar jag en outfit när jag bestämt mig.

puss

king arthur

image113

Just nu håller jag på att kolla på King Arthur på fyran, den är ganska bra faktist, mycket bätre än jag trott. Fast jag känner inte igen en enda skådis förutom Keira Knightley då. Det börjar visst, puss!

äcklig mat

Har just ätit påskmiddag och helt seriöst, jag pallar inte med den där maten. Känns som om jag äter köttbullar, potatis och sill typ hela tiden, så jag åt ett ägg och gjorde pannkakor istället, haha! Målade ägg också, det är faktist ganska kul, även fast mina ägg blir lika misslyckade varje år :(

ciao

påskafton

Har just sagt hejdå till min älskling, saknar honom redan, men vi ska ses igen på måndag, så jag tror jag överlever, hihi. Igår så var vi i stan, fick inte med mej så mycket hem, bara cosmo girl + ett balsam. Jag håller på att leta efter en kjol med hög midja, den ska vara typ kort men samtidigt hög midja, någon som har en aning om vart sånna finns? Har redan kollat på zara, gina och hm. Well, sen igår kväll så åt vi tacos och såg på Star Wars, typ världens tråkigaste film. Sen la vi oss ganska tidigt och imorse vaknade vi nio (igen) och idag så har vi bara myst och sånt.

glad påsk!

image112

dagens

Ska testa något nytt idag som jag aldrig haft förut; tights utan en lång tröja/klänning över, för hey, kan Lindsay Lohan, så kan jag, ajjt?!

image110image111

hoodie - annas
linne - gina
tights - hm
stövlar - gamla från din sko


adriana lima

image109


just tränat, time to hit the shower!

långfredagen

Lovets första morgon och jag kunde inte sova sent, vaknade kl 9. Min mobil funkade ff inte, så jag ringde tele2 igen och nu är allt fixat. Ramlade ner 20 sms, hihi. Well, jag och mami ska iaf på ett medelpass om 65 minuter, jag är taggaad! Och resten av dagen går som sagt åt till min kille.

puss


exakt ett år sen

image108

jag den 20 mars 2007, haha. verkligen ashet mun där och gud, yankeekepan, haha, undra vart den är nu?! och i övrigt så var min jacka precis lika stor då med, haha. OCH MITT HÅÅÅR! GE MEEEEEJ!

grrrrrrrrr

Jag lackar sönder på min mobil! Jag ringde tele2's kundservice och snackade med nån kille som sa att jag skulle testa att sätta in simmet i en annan mobil och om det inte funkade ringa tillbaks imorn. Så jag testade med pappas gamla, men det funkade inte då heller, så nu måste jag ringa tillbaka imorn. Grrr, why me?!

adios

spa therapy care mineral salt

Vad?
Spa badsalt är ett välgörande badsalt som innehåller vårdande mineraler från Döda Havet. Huden tillförs fukt och blir silkeslen. Häll 3-4 matskedar badsalt i badvattnet och njut av ett stimulerande bad.

Effekt
Jag märker faktist ingen skillnad på min hud. Men det luktar gott och det är ju ett plus, haha. Btw så hittade jag ingen bild, annars skulle jag ofc laddat upp en. Så egentligen ingen effekt, men god lukt.

Andras kommentarer
-

Pris & inköpsställe
Finns på Åhléns för bara 50 spänn, billigt billigt ;)

Soo?
Känns ganska onödigt faktist, särskilt eftersom jag typ aldrig badar, man kan lägga pengarna på nått bättre.

mys

Har just badat så jag sitter i min säng i myskläder nu och lyssnar på NRJ, dom spelade just världens sämsta låt 'you've got the sweetest ass in the world', så jääävla dålig! Well, imorn så ska jag vara duktig och träna på morgonen och sen så åker mina föräldrar bort, så då ska jag vara med J, vi ska till stan först och sen så ska han sova hos moi. Jag tror jag ska ringa honom, för min mobil är ff helt cpad och vi har inte snackat på fem timmar nu, abstinens!

puss

påsklov!

Hemma från skolan och nu har jag påsklov, jippi! Har just fikat med familjen, fick mitt påskägg, har äntligen (16 år tog det, haha) fått ett ägg med bara choklad, pengar & ett badsalt, så nu är jag nöjd. Och jag ska bada senare ikväll, så jag skriver om badsaltet då.

puss

ps. btw, bara jag som har problem med comviq? jag får inga sms från folk med comviq, men jag kan få från andra nät + och jag akn skicka ut sms :S

skärtorsdagen

Jag ska göra ett nytt försök med skorna jag köpte förra veckan idag, senast jag hade dom så tappade jag dom hela tiden, för ena skon är typ förstor (för jag har olika stora fötter, haha). Men nu så har jag dom på igen och nu känns det som båda passar? Aja, får hoppas att det håller sej till skolan. Idag så får jag btw mina påskägg, vet att man inte ska få de förrän på lördag, men när jag var liten så var vi alltid borta då, så jag fick dom på skärtorsdagen istället = idag, jippi! Fast eftersom jag inte gillar godis så finns det inte så mycket jag gillar i äggen ändå så, hahaa.

image107



aerobics


image106


Shit vad kul det var! Ska bara köra step och aerobics-pass nu, jag älskar verkligen det. Det är typ som dans (påminner lite om Call on me-videon, hahaha) och så måste man komma ihåg jättemkt, så man kan inte tänka på nått annat heller. Ledaren idag var typ iranie, så hon hade med massa magdansrörelser, haha, assvårt för mej, skyller på att jag är svensk. Btw så är det ju persiskt nyår den här veckan, så grattis Valeria, Sogol, Mona (?) och alla andra som firar, haha ;D

puss

jag dör

image105
för carolina gynnings klänning här! kommer inte ihåg vad märket heter, men den går på 11 lax, någon som känner sej generös och vill ge mej en tidig födelsedagspresent? (A)

ändrade planer

Nikkis har tyvärr blivit sjuk, så då ska hon ju inte träna, så istället ska jag & Pauline köra hårt på aerobics istället, det är som step utan bräda, så det blir säkert också askul! Kommer ihåg senast jag var på aerobics, det var jag, nikki, mona & mp, vi var så jävla dåliga så vi typ blev utkastade för vi störde folk, hahahah! Istället så ska jag och Nikki ses på söndag, då har hon ff också, så det blir helt perf! Inte ens snön kan få ner mitt humör nu, haha

pussy

yeees

image104

viii ska på steeeep, jaaaa! :D

onsdag

Hemma ifrån skolan nu, jag & J gjorde äntligen vår matteredovisning, duktiga oss, haha. Senare idag ska jag träffa Nikki, vi hade tänkt träna, men nu när jag kollar deras schema, så är är det tidigaste core halv 8, bara för vi har begränsat -.- Men jag ska se om mamma kan betala åt mej, för då kan vi gå på ett tidgare pass. Hoppas det, för jag vill verkligen träna!


ciao

......

Jag är arg för att jag aldrig får vara ifred i badrummet, klassiskt i-landsproblem, huh? Alla ni som är tjejer och inte har systrar, GRATTIS! Det bästa skulle vara att vara ensambarn, ingen konkurrans alls. Aja, nu ska jag gå och kasta ut A ur badrummet och borsta tänderna!

hejdå!

hallelujahmoment

shopping är nyttigare än träning, yeeeeeeeeeeeeees!

sexbooomb

image103

wannabe meee

image102

amaaagaaad, lindsay lohan har en likadan topp från hm som jag har! fast den är mkt längre på henne än på mej, orättvist ju, vi är lika långa -.-

äckelsnö

Det har äckelsnöat hela dagen, men som tur är smälter det bort direkt, så det inte blir massa snö på vägen och så, hoppas jag inte behöver ha stövlar imorn! Hela dagen har jag varit jättetrött, hade värsta ont i huvudet fram tills lunch typ, nu känner jag mej lite bättre och piggare. Drog från skolan för en timme sen, då var jag färdig med naturprovet, som var ganska enkelt, för vår lärare hade blandat ihop oss med en annan grupp och lagt in tre (assvåra) frågor som vi var tvunga att stryka, för vi inte hade läst de sidorna, hihi! Nu ska jag göra min tråkiga svenskauppgift medan jag fortfarande är pigg.

puss

tisdag

Från ingenstans är det asmkt snö ute, jag som trodde att jag kunde lägga undan min fjällräven, buhuu, det ska fan vara vår ute :( Idag har jag mitt naturprov kl 14.10 och jag hoppas det går bra och att jag får sluta mycket tidigare än 16 och gå hem. Tur att det bara är en jobbig dag kvar där jag måste vakna 6.40!

pussssssss

<3 step-up

Passet var verkligen askul! Det var mest kondition och sen så vare typ som aerobics, så man var tvungen att koncentrera sej hela tiden! Jag ska börja gå på det här varje vecka, verkligen rolig träning, haha, helt kär. Fast Pauline tyckte det inte var lika kul, buhu :( Aja, nu har jag käkat middag och duschat, när mamma kmr hem så ska hon förhöra mej inför naturen imorn. Tror inte jag får mvg på provet, men får jag vg är jag nöjd.

puss

image101

det här är vad jag & p har på oss när vi tränar...

MÅNDAG

image99

Äcklig dag, har varit trött som fan hela dagen. Tråkiga lektioner också, italienska, matte, levnadslära och svenska. Men jag var med Paui, så det gjorde det iaf bättre. Vi ska btw iväg och träna, kl 17.30 ska vi testa step-up. Har aldrig testat det, men det verkar som en grej jag skulle gilla. Fram tills dess så ska jag väl plugga natur, blöööh

ciao

hey gorgeous

image98

vecka 12

Måndag: Skola, träna med Pauline & plugga natur
Tisdag: Skola & plugga svenska
Onsdag: Skola,träna med Pawiii & träffa Nikki
Torsdag: Skola, påååsklov!
 Fredag:  Stan med älskling som sover över & träna
Lördag: Vara med älsklingen
Söndag: Påsklunch hos mormor och träffa Nikkii

söndag


image97

Vaknade redan halv 10 idag, stackars mej. Men jag har legat och läst Teen Vogue, så jag överlever, haha. Och så har jag beställt en ny prenumentation på Cosmo, får Paris Hiltons parfym och två tischor från Moyou (?) på köpet, haha. Well, nu ska jag iaf sätta igång med min äckliga natur, har ett stort prov i övermorgon och har inte ens börjat.

puss

hahahahaha, klockren

image94

Se7en

Hemma från min sötis nu. Vi gjorde inte sådär jättemkt, låg och myste och pratade, sen åkte vi till Kista också och jag fick med mej nya Teen Vogue hem, har typ läst ut den redan, för hälften är fan reklam. Sen så såg vi även på en del av Se7en, den var helt okej, eller iaf så lång jag hunnit se. Och jaa, vad ska jag berätta mer, kan säga att min kille är världens sötaste, hihi

pussssss

image93

HEJHEJ!

image92


dagens chilloufit a lá lindsay lohan

Eftersom jag bara ska till J, så pallar jag inte ta på mej nånting jobbigt, utan det är skönt med bara tights och en tröja. Hittade en bild på Lindsay Lohan från i torsdags, som blir perfekt att kopiera.

image90image91

kofta - hm
tröja - hm
tights - hm

+ adidasskor  (yes, d är från killavdelning,  men jag älskar dom ändå)

lördag

Sitter här äcklig och svettig, för jag och mamma har just varit på ett medelpass. Just nu duschar hon, sen så ska jag gå in och duscha och lite senare idag ska jag åka till min älskling. Och vi får se vad som händer där. Uppdaterar senare med en outfit.

puss

ps. jag fattar serri inte vad det är med vissa människor på f & s?! är det så jävla mkt begärt att man ska raka benen och under armarna? iish, tjejer ska fan inte ha hår nånstans, utom på huvudet.

jag är så cool

Blev en trevlig kväll i stan, träffade Natta & hennes mamma på tågstn och så åkte vi in mot stan, där vi mötte min mamma och så gick vi till Café Milano och åt, det var asgott, men vi hade inte så mkt tid, så man kunde inte riktiga äta efterrätt och sånt, snyft. Fast vi snackade om att vi fyra ska göra någon resa, typ till Italien lr Paris, en weekend sådär, skulle vara askul om det blir så! Natta är ju halvfransk, så då får man med sej nån som kan språket , hiih. Och sen så gick vi vidare till det ascoola ställe där jag har varit hela kvällen; På trollerishow! Bara så alla vet var det absolut inte min idé och jag tänker aldrig gå på något sånt igen, alla dog av garv medan jag bara satt där och ba '...', fattar serri inte vad vissa människor har för humor?! Iaf så hann vi med tåget hem och nu sitter jag här bara och ska gå och lägga mej tror jag, höll på att somna förut

gonatt


hemma

Kommit hem ifrån skolan nu, dagen gick snabbt med samhäll, natur och italienska. På naturen fick vi tillbaka våra inlämningsuppgifter och jag fick MVG, woow, jag som lixom hade G i nian. Sen körde vi en tävling också, mitt lag kom tvåa och vann godis och pennor, haha. Iaf, nu så ska jag chilla hemma ett litet tag, måste börja fixa mej om en halvtimme typ och sen så blir det stan. Men vi hörs senare,

pusspuss

fredag

Aströöööött, men iaf, först nu så ska jag såklart till skolan, vi har ingen matte idag heller, så vi slutar 14.50. Då ska jag hem snabbt och fixa lite och sen så ska jag möta mamma och lite senare Natta & Cissi. Natta och jag har känt varandra sen vi gick i tvåan och var typ bästisar och förut och våra mammor är också bra kompisar, haha. Och well, då ska vi äta och sen ska vi vidare på en grej som jag inte tänker skriva här.

puss

image89

typ den nyaste bilden jag har på oss, jag & natta fjortissommaren 06. och om sogol ser det här så är du inte bortklippt för att var elak, utan för att du hatar den här bilden ;)

dagens

eftersom min kära syster inte är hemma passade jag såklart på att sno något från hennes garderob.

image88

klänning  - annas, köpt i spanien
strumpisar - hm

+ nikehoodie - annas, nitskor - topshop & fjällis

myskväll

Passet var verkligen asjobbigt! Kändes att jag inte tränat sen i lördags + att det var en man som ledde = alltid jobbigare pass. Men jag & paui försökte så gott vi kunde, haha, jag tappade faktist skivstången för jag var så svag, lol. Efter passet så åkte min nyttiga familj och köpte pizza, verkligen great, men whatever. Så jag fick äta capricciosa (den enda pizza jag någonsin ätit och någonsin kommer äta, hatar förändringar, haha) och nu har jag just duschat. Ser fram emot en mysig kväll, ska läsa min Cosmo och kanske se på nått Gilmore Girls-avsnitt om jag hinner.

puss!

stress

Gud, jag är så stressad. Ska snart iväg igen, för att gå på skivstång med Pauline, måste lämna huset om 10 minuter och jag är inte ens påklädd, varför sitter jag ens här?! Aja, vi hörs när jag kommer hem,

puss!

torsdag

Sooovmorgon! Och jag känner mej pigg, fast jag vill inte gå till skolan, jag vill stanna hemma och läsa min nya cosmo, buhu :( Jag har just sagt hejdå till min syrra som åker till Åland idag på fotbollsläger och kommer hem på söndag, kmr sakna henne! Hon ska typ vara utbytesstudent i USA efter hon gått ut nian (hon går i åttan nu), fatta att hon ska vara borta 10 månader då, aah :| Well, vi hörs ikväll

pusss!

btw,

så fick jag nya cosmo idag och då såg jag att den här foundationen hade vunnit deras beauty awards. ingen jävla aning hur den lyckats vinna, måste vara den sämsta foundationen jag har prövat!

top model

Helt underbar dag med J, vi snackade, myste, gick på promenad, såg lite film och sov, chill dag helt enkelt, älskar min pojkvän. Nu ska jag snart duscha och sen så blire tv-kväll med top model & Tudors. Och imorn får jag äntligen sovmorgon, jippi!

puss!

hemma.

Vi kunde inte redovisa, för våra oh-papper hade klistrat fast sej i varandra och allting var utsmetat, så vi ska göra på måndag istället. När vi hade rast på matten så kom en hel liten gullig sis-åtta förbi, åh, världens tystaste och bästa klass, haha, mina barn ska lugnt gå i sis! (noot). Fast min gamla ma/no-lärare var med dom, så det var lite kul, har inte sett honom sen skolavslutningen i nian. Iaf, nu är jag hemma och väntar på att J ska komma, han var tvungen att stanna och ha gympa, hihi, sucker. Och när han kommer ska vi äta, jag lääängtar, håller på att dö av hunger.

puss

onsdag

Lika trött idag, det kommer bli skönt med sovmorgon imorn! Iaf, har ju kort dag idag, första lektionen ska jag & J redovisa vår matteundersökning, ser fan inte fram emot det, hatar (som jag sagt 100000000000 grr) att prata inför folk. Well, efter skolan ska jag vara med J, så jag uppdaterar väl ikväll eller kanske tidigare om det går.

puss


the look of lorelai gilmore

jag bara älskar lauren graham/lorelai gilmores stil! har snart sett sex säsonger och det är fan inte en enda outfit jag bangar på, allt är så klassiskt. eller well, det finns lite tidigt 00-tal vibbar som sjal på huvudet, bootcut och jeansjacka, men ändå, jag vill ha henne som stylist!

 


det här har jag på mig idag

image80image81

nu ere asdåligt kvalité, men det får gå ändå

kofta - hm
linne - gina
jeans- gul & blå
pumps - ingen aning, din sko kanske (?)

+ svart jacka - vila, sjal - lanzarote & guldväska

bara för paulines skull

Bloggar bara för att Pauline saknade mej så mkt, men who can blame her? Haha! Iaf, asseg skoldag idag som vanligt, med svenska, samhäll och natur. På naturen fick vi se på film, höll på att somna där på J alltså (haha, inte ovanpå, men mot). Och efter skolan mötte jag Annapanna i centrum och lyckades övertala henne att låna mej cash till ett par skor, som jag köpte utan att prova, så det måste jag fixa idag. Och sen gick vi till vaccinet och satt där i fyrtiofem minuter, fyfan, så jag kom hem hem för ett litet tag sen bara. Och nu sitter jag & J fixar med ett grupparbete i matte som vi har redovisning på imorn och så måste jag fixa en sv-läxa senare ikväll.

puss


tisdag

Jag är så jääävla trött, den här sv-lektionen känns verkligen orka, för om jag inte behövde komma på den, så skulle jag lixom börjat 13.00, blä. Tisdagar är typ sämsta dagen, två timmar svenska och två timmar NO.

hejdå!!!!!


smygfilm @ cp-tanten film # 2



och yes, jag & nikki äger på våra mobiler "kan man zooma? :O" "vafan är det då?!" "eeh, jag venne?"

smygfilm @ cp-tant @ donken video # 1



vaaaarning! nikkis garv, inte mitt! :|

jäävla wannabe

image79

alla förstår väl vem ebba vs har fått idéen att köpa sin jacka ifrån?
(hint hint; mej)

hemma.

Just kommit hem från stan då, där jag var med Nikki. Först åkte vi till Östermalm för att kolla efter min sak, men den fanns inte, så vi åkte till Slussen, och där fanns den inte heller. Ingen av personerna i butikerna hade ens hört talas om den, och cosmopolitan sa fan att de sålde den?! Så nu är jag sur och ger upp och pallar inte leta mer, blä.  Well, efter det så letade jag efter skor på Topshop & Zara, d e fan omöjligt att hitta ett par under 500 kr?! Och tjaa, sen satt vi på donken, en cp tant lackade på oss för att vi snackade om grovt våld, hon tyckte att vi skulle dö i en jordbävning, haha, rip oss. Har en film på henne, ska ladda upp den tror jag, haha!

puss



1. jag & älskling i fredags
2. sexbomb i fredags
3. cp-kärring @ donken


mot stan

Skoldagen gick snabbt, på italienskan så hade vi massa utbytestudenter som var där och hälsade på, så vi fick vara i grupper och snacka med dom och det gick ganska segt, haha. Alla var typ asfula nördar utan 4 st, dom såg okej ut ;) Egentligen hade det varit kul att åka ner itll Italien sen, men jag pallar inte med hela grejen med att bo hemma hos en okänd/ha en okänd person boende hemma hos mej..isch -.- Sen på levnadsläran så gjorde vi värsta rasistiska grejen, vår lärare ba 'ah, kan jag få upp 3 st invandrare' och så gick J, Sabrina & Martin upp och så fick dom sitta och svara på massa frågor om att vara invandrare och klassen skulle fråga dom och shit, allt var helt överdrivet rasitiskt. Och vår lärare sa massa rasistiska grejer med, fast hon tkr typ inte själv att hon är rasist?! Fan vad jag stör mej på henne alltså. Well, sen åt jag lunch med Paui, J och Martin och som sista lektion var det en chill svenskalektion. Nu ska jag strax in till stan med Nikki, jag ska leta upp en affär som jag inte har någon aning om vart den ligger, finns en vid Slussen och en på Östermalm, så frågan är var jag helst går vilse? Föredrar typ Östermalm, för då kan mina föräldrar hjälpa mej att hitta rätt, haha (lol, lät som ett typiskt blondinbella-skryt, men jag menar bara att de jobbat där, haah). Aja, shit vad jag babblar

puss

måndag

Måndagmorgon och en jobbig dag framför mej. Men vi slutar ju tidigt, så det är naajs! Och efter skolan blire Nikki, venne riktigt vad vi ska göra, men jag är sugen på att kolla i affärer (även fast jag är typ pank). Men vi hörs senare,

puss

vecka 11, busy week

Måndag: Skola och träffa Nikki
Tisdag: Skola & följa med Anna när hon tar sin spruta
Onsdag: Skola & vara med J
Torsdag: Skola & träna med Pauline
Fredag: Skola & en *hemlig* sak med mamma, natta + nattas mamma
Lördag: Vara med älskling + träna
Söndag: Plugga natur inför vårt jävla naturprov -.-

depend minilack

image73
Beskrivning: Depend har totalt 48 olika nyanser i sitt gällande sortiment. Vår, sommar och höst uppdateras flera lacker efter gällande trender och säsong.

Jag tkr; Jag har 10 st Depend-lack så det måste väl betyda att jag gillar dom, haha. Det som är bra med dom är att de är så små och billiga, och att man bara måste lacka en gång och att det håller länge! Fast deras "fransk manikyr-set" är verkligen dåligt, iaf nagellacket som är tänkt att användas längst ut (nr 32)  det är typ hudfärgat istället för vitt. Fast jag skulle mer rekommendera att köpa "trendfärger" från Depend (som nr 34 här uppe, alla hade den våren 07!) och så typ köpa mer "klassiska färger" (som rött eller svart) från ett dyrare märke.

Andra tkr; Återkommer om jag får kommentarer

Pris & Inköpsställe; I stort sett ingenting, 25 kr och finns på Kicks och typ överallt där smink säljs

Betyg: Jaa du, det är billigt, men atm är jag irriterad på den dåliga vita färgen, så nästa gång satsar jag nog på något dyrare -.-

söndag

Har just fixat fransk manikyr på mej själv, fast det blev dåligt för det där vita nagellacket som ska vara längst ut som jag använde var asdåligt. Har använt ett från Sephora i över ett år som jag älskar, men nu har det tagit slut, så jag var tvungen att köpa ett nytt (och Sephora säljs ju inte i Sverige -.-) . Well, snart ska jag se på en film på trean som heter "Mannen i mitt liv" med Jennifer Aniston, hoppas den är bra!  Lägger upp en grej om nagellack senare,

puss


image72

filmtips

Ikväll går The perfect man på tv3 kl 21, det är en asmysig film som är sådär gullig att se. Och ett plus är att Big (eller skådisen Chris Noth då) från SATC är med!
Handling; Tonårstjejen Holly Hamilton har tröttnat på att flytta varje gång hennes ensamstående mamma Jean gör slut med någon av sina nollor till pojkvänner. För att distrahera modern från hennes senaste dåliga val, hittar Holly på en hemlig beundrare som ska uppvakta Jean och stärka hennes sviktande självförtroende. När den virtuella romansen tar fart måste Holly fixa fram en kavaljer, och lånar därför en väninnas lika charmige som stilige farbror - Ben, för att ha ett ansikte bakom alla mail, meddelanden och presenter. Men för att hålla fasaden uppe och upprätthålla moderns nyvunna lycka tvingas hon ta till alltmer desperata åtgärder, och missar nästan den perfekte mannen när han väl dyker upp.

image70


Och så går det en till bra film ikväll på femman kl 20, Legally blonde 2. Den är inte lika bra som ettan, men fortfarande helt okej.
Handling; När Elle upptäcker att hennes älskade hund Bruisers mamma sitter inlåst på en anläggning för plågsamma djurförsök lägger hon sin juridiska karriär och sina bröllopsplaner åt sidan för att kämpa för djurens rättigheter, och för respekt för världens blondiner. Men kan hon rädda Bruisers mamma och samtidigt ge politiken en skönhetsbehandling innan bröllopsdagen?
image71

ps. jag döööör för hennes marc jacobs dräkt!

sleeping beauty

image69

Nu ska jag gå och lägga mej, hoppas att imorn blir bättre än idag, fast jag tror inte det ... 

världens bästa

image68

mycket kärlek idag, men jag måste faktist säga att jag verkligen har världens sötaste kille. har varit på dåligt humör idag, men nu så har vi snackat och jag mår mycket bättre, finns ingen som kan få mej att känna mej så lycklig. vad skulle jag göra utan honom?!

världens sötaste par

image67

Luke och Lorelai är verkligen världens sötaste par! Så jävla rätt för varann och så perfekta tillsammans.
Aah, kärlek ♥

sugar baby

image66

Efter en lång, het, varm, ångande dusch mår jag mycket bättre, haha! Planerna för kvällen blir bio med Nikki, ingen aning om vad vi ska se, men det finns så mycket bra så vi ska nog lyckas hitta något. Återkommer med en outfit senare när jag fixat mej osv.

-

hej, jag är överdrivet irriterad. hejdå!!!!!!!!

lördag

Shuuz, nu ska jag iväg och träna med mamma, medelpass kl 11. Det är tydligen barntillåtet också, så jag får hoppas att det inte är fullt med jobbiga skitungar. Och joo, det verkar vara bra och varmt idag, så idag ska jag nog köra på skinnjackan, yees!

puss

it goes na-di-da


image65

John has left the building. Blev precis som jag gissade två avsnitt utav Lost, sen mest mys och prat och så åt vi chokladmousse, haha, ääälskaa! Och ja, well, nu har han åkt hem och jag ska strax gå och lägga mej. Imorn blire det träning con la mia mama och sen så bio med Nikki, fast det är inte riktigt spikade planer där. Well, nu ska jag kolla på några kändisbilder och hitta inspiration för outfits, vi hörs imorn!

gonatt

ps. ska ladda upp mer bilder från lanzarote, har typ 60 till på digitalkameran, bara jag orkar, haha.

fredag

Hi people!
Skoldagen började imorse med samhäll och fortsatte med astråkiga NO. Sen så kollade jag på när klassen hade gympa och åt lunch med J. Och dagens sista lektion var italienska, för vår matte var inställd, jippi. Så sen dess har jag varit hemma och myst med min pojkvän. Men nu står han i duschen, så jag får underhålla mej själv ett litet tag, hihi. Resten av kvällen ska jag alltså vara med J, tror vi ska se på lite Lost. Men vi hörs senare ikväll!

puss

deep in my heart it's growing

Nje, efterlyst var faktist ganska segt. Men dom nämnde faktist Skarpnäck en gång, hahahahaha! Nikki är äkta gangster leen. Aja, jag ska sitta och nörda mej här ett tag till och sen så ska jag sova. Imorn blire myspys med min älskling.

puss

död åt no

Har suttit med NO-skiten sen kl 17 och nu känner jag mig ganska klar. Vår lärare är verkligen överdriven, hon ger massor av läxor och prov, som om hon är det enda ämne vi har?! Iisch, blä på 50 poängs kurser! Vi ska typ ut till nån jävla ö och massa annat skit, ska fan skolka då! Well, resten av kvällen så ska jag duscha och så ska jag se på Efterlyst, har jag tur kanske nån av Nikkis kompisar dyker upp, haha! (A)

puss


image64

you don't know what you do to me

Redovisningen imorse gick väl okej, hade typ gjort som alla andra. Sen på hålet var jag med P och sen hade vi natur, som är världens tråkigaste lektion och jag fattar redan ingenting, hoppas verkligen jag får g! Men jag skyller det på att för det första har jag haft no på engelska sen sjuan och att Sis no-lärare inte direkt var bra, haha. Och till sist hade vi samhäll, som antagligen var dagens mest okej lektion. Efter skolan gick jag till centrum en snabbis med J, eftersom jag var tvungen att handla lite, eftersom jag ska laga middag ikväll. Och så ska jag sätta igång med no'n, har äntligen lyckats få hem rätt papper!

puss

torsdag

Soovmorgon, yes! Har tre lektioner idag sen och slutar 16, blööh. Först nu har vi en svenskaredovisning och jag är inte förberedd, så jag ska se hur alla andra gör innan jag bestämmer mej för om jag ska redovisa eller inte, haha. Aja, vi hörs senare istället

ciao

gonatt

Tudors var bra, bjöd på lite gaypussar och sex, haha! Well, nu ska jag iaf sova och imorn så har jag sovmorgon, jippi!

sleep tight

top model

Missade de första 7 minuterna för jag segade mej i duschen med peeling och ansiktsmask, så jag hann bara se två minuter innan första reklamen. Men programmet är faktist bra! Jobbigt, med tre reklampauser bara, föredrar femmans två. Såg reklam för "nya Satc" - Cashmere Maffia, det ska jag självklart se när det börjar! Efter Top Model så ska jag se på Tudors, love it!

image63

it's going down tonight



image62

Eftersom min kära pappa inte hade någon lust att laga mat åt oss, så åkte han & jag till Stinsen (för min syrra är på konfa och mamma på yoga) och åt middag. Jag åt självklart spagetti bolognese, haha, jag borde fan skriva en bok om världens bästa sån, eftersom jag ätit det typ överallt jag har varit sen jag var 6 år. En (ganska rolig sak) är att jag bara klarar av det på resturang eller i skolan, hemmagjord spaghetti med köttfärssås är asäckligt!

gardasil

Jag mötte Annapanna i centrum och kände mej asful, för hon var värsta fixad, kom i sina höga klackar & vårjacka och jag kom i platta stövlar och min 1 kvadratmetersjacka och så. För att göra det ännu bättre fick jag reda på att jag gått runt med värsta foundationranden på halsen hela dagen också, kände mej verkligen asful! Iaf, jag hämtade ut min spruta, för Annis hade glömt sitt recpet, haha, sucker. Och så gick vi till Sollentuna Vaccinationsbyrå och där vaccinerade jag mej (det kunde ni inte räkna ut va?!). Och sprutan var inte alls farlig, gjorde lite ont (men det gör väl alla sprutor) och så känns armen seg sen, typ som mjölksyra, men annars ingenting. Nu ska jag sätta igång med NO'n, för jag har lyckats få tag på iaf dom två första frågorna, jippi..

puss!

ps. hela jävla inlägget blev kursivt och det går inte att ändra -.-




UPDATE: jag vet inte vilka jävla sidor no'n är, kommer aldrig att kunna starta med skiten, buäääh

fun shit

DIG:

 1. Hur lång är du? - 169 cm
2. Vad vill du bli när du bli stor? - Rik. Annars journalist tror jag, ingen aning
3. Vad pluggar du? -  samhällsprogrammet
4. Har du långt hår? - nje, till axlarna
5. Vilken hårfärg har du? - brunt
6. Sminkar du dig? - yes
7. Har du haft sex senaste månaden? - yes
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? - vita
9. Har du kysst någon idag? - yes

FAMILJEN:

1. Bor dina föräldrar ihop? - aah
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? - dom e väl okej båda två
3. Hur många syskon har du? -  ett
4. Vad är det senaste du sa till din pappa? - "nej, jag vet inte, det spelar ingen roll"
5. Vilken mat lagade din pappa senast? - pasta & baconsås (iaf till mej, han kanske gjort nått till sej själv, haha)
6. Hur många ställen har du bott på? -  två
7. Vem i din familj stör du dig mest på? - varierar
8. Vilken familjemedlem är snällast? -  mitt marsvin!
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? -  jag ska vaccinera mej med anna idag, jippi

KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis? -  idag i skolan
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? - nicole
3. Har du kysst nån kompis? - nej, eller det beror väl på, john är min kompis?
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? - nope
5. Vem har du varit kompis med längst? -  natta, sen tvåan
6. Vem känner dig bäst? - nicole och john
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? - hah, *anyonym* sen femman
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? - nä
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? - ah, lite

KLÄDER:

1. Vad har du på dig idag? - klänning & kofta ( och strumpisar såklart )
2. Har du bytt om idag? - från nattlinne till mina kläder
3. Favorittröja? - hm, en vit från zara tror jag (hah, fast jag har bara haft den en gång)
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? - oj, gud vad svårt. men kalsongerna då xD
5. Har du gett bort kläder nån gång? - Ja
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? - självklart
7. Har du handlat kläder genom internet? - Japp
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? - haha, ofc
9. Fulaste plagget andra könet kan ha? - flipflop + strumpor. nätlinnen, långkalsonger (eller det är väl lugnt så länge man slipper se dom), svettband, linne (om du inte har värsta solbrända vältränade armarna) osv.
10. Vad använder du för skor? - olika, men två par stövlar/adidasskor

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar? - ohyes
2. Klä dig annorlunda? -  det beror väl på, inte fult annorlunda (typ emo lr nått annat sär) men så länge d är snyggt så
3. Vara dig själv? - Ja
4. Visa dig i bikini/badbyxor? -  ofc
5. Fisa inför din pojk/flickvän? - d är väl inte om man vågar eller inte, man  gör det bara inte, det är äckligt
6. Pierca dej? -  ja, funderar på det
7. Ge dig på utmaningar? -  ah då
8. Ha sex på offentlig plats? - beror väl på hur offentlig, typ en toalett är okej, men inte direkt en parkbänk, haha
9. Vara omogen? - Självklart!
10. Äta småkryp? - fyfan nej

SKOLAN:
1. Vad heter din skola? - rudbecksskolan
2. Vad heter din favoritlärare? -  har ingen
3. Vad är ditt favoritämne? - inget
4. Snyggaste läraren på skolan? - hah, har inte sett nån
5. Har du bra betyg? -  okej iaf
6. Tråkigaste ämnet? - Matte,natur, italienska, svenska
7. Har du skolkat mycket senaste året? -  nja, inte så
8. Hur tar du dig till skolan? - går till bussen, byter buss och går in i skolan, haha
10. Har du gjort mer än kyssas med någon när ni varit i skolan? - hah, ja

RANDOM:

1. Vet du vem FATO är? - hm, jag kanske känner igen namnet :/
2. När tuggade du tuggummi senast? - gillar inte, så kmr inte ihåg
3. När var du på semester senast? - förra veckan
4. Vilken färg är det på din tandborste? - lila och så har jag en vit/grön
5. Är ditt hår tråkigt? - nej, det är för roligt -.-
6. Vad har du för påslakan just nu? - rosa/vita tror jag
7. När såg någon dig naken senast? - jag venne exakt, några veckor sen kanske
8. Hur ofta duschar du? - varje dag
9. Gillar du BUBBEL ROLLER? - och det är? (A)
10. När ska du gå och lägga dig? - senast halv 12

doooh

Jag är färdig med matten (var visst bara 3 tal efter) och svenskan (fast jag har ingen aning om jag gjort rätt, för vår lärare kan inte förklara -.-). Och nu tänkte jag börja med NO'n, men då upptäcker jag att jag råkat ta hem fel jävla papper, så nu måste jag vänta tills John kommer hem, så han kan skicka alla frågor till mej, suck.

puss!

let's do it like they do on the discovery channel

Hemma igen från skolan, sitter och äter min lunch, som är en hurtbulle - straight från Ruddans kafeteria, haha. Lektionerna i skolan var sega, ligger efter i matten, så det ska jag också plugga idag, blööh. Och på italienskan fick vi rita & berätta om vårt lov, bjuder på min underbart fina bild. Nu ska jag iaf plugga ett tag tills jag ska till centrum med Annapanna och vaccinera oss mot livmoderscancer. Har inte en rolig dag framför mej, blä

ciao

image61

onsdag

Jag vill ha sooovmorgon! Men imorn får jag äntligen det, yes. Idag har jag bara matte och italienska, sen så slutar vi. Och efter skolan ska jag plugga och så ska jag nog göra ett nytt försök med livmoderssprutan. Btw så har vi fått trean, för den har börjat ingå i vårt programpaket, så ikväll har jag ett svårt val mellan Top Model (som jag iofs aldrig sett) och Greys. Och imorn så ska jag se på Efterlyst (har aldrig sett det hlr!).

pussy

image60

i huvudet på gynning

image59
Håller på att kolla på I huvudet på Gynning och amagaaad, jag vill se ut som Carolina! Hon är så snygg alltså, buuh, jag blir deprimerad. Och så är det sista avsnittet också, ännu mer depression :'(

help?!

Är det någon som vet vart man kan köpa ögonmasker från Amirose?!



UPDATE; jippi, jag vet vart man köper dom nu! :D

jättekul

Ta fram din mobil och öppna telefonboken

Har du kysst nummer 7?
Hilal, HAHA, nej

Brukar du vara med nummer 19?
Mamma, eftersom vi bor ihop så ja ;)

Gillar du nummer 25?
Morfar, tss, sådär

Är nummer 3 din bästis?
Annelie? Haha, nej, det är min frisör

Är nummer 18 en sötnos?
Madde? Jaadå, e hon väl

Är 6 en person du hatar?
Hem, haha, nej

Älskar du nummer 16 ?
Kundservice. Nej och vad tråkigt det här va -.-

Är nummer 22 bäst?
Mishi. Nej, jag är :D

Var du med nummer 23 idag?
Mobil info, blööö

Går nummer 5 i samma klass som dig?
Farmor, boooring igen

Har nummer 30 en likadan mobil som dig?
Necher, ingen aning, inte senast jag såg hans mobil iaf

Är sista numret sämst?
Yousef, haha, nä

Är nummer 38 äcklig?
Spöket. HAHAH, vf tror ni han kallas spöket?!

tisdag

Hann inte skriva imorse, blev stressigt. Första lektionen var svenska, Hedwig kör såklart hårt, vi har en redovisning på torsdag redan?! Sen ett långt hål och lunch, och Pauline var tillbaka idag, jippi! Sen så hade vi samhäll igen och så naturvetenskap på sista lektionen, och då fick vi helt överdrivt mkt! Vi ska läsa 5 sidor och svara på 8 frågor (okej, det lät inte så mkt nu -.-) tills på fredag...och det fick vi lixom på vår första naturkunskapslektion ever?! Aja, sen så tränade jag efter skolan, min nya väska är perfekt till att trycka ner alla kläder i, och nu så ska jag in i duschen innan middagen, pusshej!

outsiders

Håller på att kolla på Outsiders nu, det handlar om folk som har jobben ingen vill ha. Tex en begravningsentrepenör, folk som tömmer toaletter och folk som sanerar lägenheter där de hittat lik. Det är faktist ganska kul, eller vad man nu ska säga, haha, att kolla på. Det är typ en ung blondin med, sen så vet jag inte om det bara råkat bli så, men dom zoomar in och visar hennes ass typ hela tiden, hihi. Efter Outsiders så ska jag duscha och sen så blire direkt i säng, jag <3 sömn

puss & gonatt

period 3, blööh

image58

det ska vara en mattelektion innan italienskan på onsdagar, så jag har bara en sovmorgon alltså.

when we're together, nothing in my life is better

Resten av dagen rullade på, levnadslära var seg med grupparbete och jag sa typ ingenting, eftersom jag är blyg (om nån nu undrar varför jag aldrig säger nått, haha). Sen så snackde jag med min syo om att byta inriktning och det verkar gå, så fred & konflikt, here we go! Är inte särskilt intresserad av fred eller konflikt (haha) men den inriktningen innehåller mer intressanta ämnen än äckliga språk (tack min it & eng-lärare för att ni fått mej att hata språk!). Efter det åt jag lunch med J och Martin och var med dom hela lunchen, eftersom Pauline skolkade ( :O ! ). Och sista lektionen var svenska och såklart kör Hedwig hårt från början, vi ska tydligen läsa en fantasybok?! Astråkigt, men jag ska ta Trollkarlen från Oz, har sett den filmen typ 5 grr ( även fast den är från 30-talet, haha).

Sen så vart det lite tjaffs och så upptäckte jag att jag hade för lite pengar för att köpa min sprutor, så ingen vaccination idag, försöker igen på onsdag tror jag. Gav min present till J, som typ blev överlycklig, han fick Fifa 08(asromantiskt, jag vet. Men bättre att ge något han gillar än typ en ros?)

puss!

image57
jag älskar dorothys skor, fast det hade sett bättre ut utan strumpor!

tidsfördriv

Tio saker om dig själv:

1.är du singel ? nej
2. är du lycklig ? ja
3. är du uttråkad ? ja
4. är du ledsen ? nej
5. är du italienare ? nej
6. är du gravid ? nej
7. är du full ? nej
8. är du cooling ? ja för faan!
9. är du från irland ? nej
10. är dina föräldrar fortfarande gifta ? yes

Åtta saker om ditt kärleksliv:

1. tror du på kärlek vid första ögonkastet? yes i do
2. har du någon gång blivit sårad? ja
3. har du någonsin tänkt på samma kille samma natt flera gånger? eeh, ja?
4. har du gillat en kille utan att berätta det för honom ? ja
5. har du kysst någon under de två senaste veckorna? ja
6. har du haft en hemlig beundrare? lol ja
8. vill du gifta dig när du blir stor ? yes, med john

10 saker; två alternativ:

1. Kärlek eller lust? kärlek
2. Hår eller ögon? ögon
3. Katter eller hundar? katt
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? få bästisar tror jag
5. Tv eller internet? internet
6. Coca-Cola eller Pepsi? cola
7. Vild utekväll eller romantisk hemmakväll? hemmakväll!
8. Pengar eller lycka? pengar = lycka
9. Dag eller natt? dag
10. Msn eller mobil? mobil

Tio "har du nånsin..." :

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? nej
2. Brutit ett ben? ja, armen tre grr + fingret
3. Gjort nåt du ångrar? ja
4. Hoppat Bungee Jump? nej
5. Ljugit för någon du tycker om? ja
6. Ätit en hel tårta? iisch nej
7. Gjort bort dig offentligt? ja
8. Viljat bli tsm med ditt ex igen? nej
9. Gråtit när ett husdjur dog? ja
10. Velat försvinna? ja

10 senaste:

1. Telefonsamtalet du gjorde? john tror jag
2. Telefonsamtalet du fick? john
3. Personen du var med? typ john i skolan?
4. Roligaste grejen som hänt? hm, john igen (A)
5. Personen du sms:ade? annapanna
6. Du kysste? john (hah, john äger)
7. Du skrev till på myspace? vem fan har myspace xD
8. Du kommenterade? hm, några tjejer på italienskan
9. Du tillbringade natten med? joooooohn <3
10. Du kramade? john såklart!


tjingeling!

När man inte har några hål så saknar man dom, som idag, jag var tvungen att gå hem och eftersom vi inte har några hål, så fick jag skolka från matten. Men vår lärare fyller ändå aldrig i den i schoolsoft, så det blir nog inga problem. Innan jag gick hem hade vi italienska och fick spela spel, booring. Aja, jag ska snart tillbaka till skolan igen, satsar på levnadsläran som börjar 11.35.

puss!

måndag

Jag är trött! Somnade nån gång efter ett typ, assvårt att somna. Iaf så är det dags för skola nu, det är kul att det är ljust ute, fast det snöar, så mitt hår + smink kmr bli förstört när jag går ut, grr. Har på mej min nya klänning och min jeansjacka, får väl se om det känns lite mkt, kan alltid ta av mej jackan. Idag börjar alltså period tre för oss i Ruddan, så nu först på morgonen ska jag ha min första italienska 2-lektion och sen har jag matte och levnadslära. Efter lunch så har jag bara svenska (som jag haft uppehåll i sen november), så jag slutar 14.50. Och då ska jag alltså vaccinera mej och sen får jag väl se vad som händer.

ciao!

att göra en pudel

image56

Håller på att kolla på en film på femman, som heter "Att göra en pudel" och den är faktist asbra! Svenska filmer brukar inte vara så bra, men den här är faktist värd att se. Och ett stort plus är att jag och huvudrollen har exakt samma frisyr, haha.

vecka 10

Måndag: Skola & ta första livmoderscancer-sprutan
Tisdag: Skola & träna
Onsdag: Skola & vara med J, plugga svenska, natur och matte & ta första gardasilsprutan
Torsdag: Skola & träna, plugga natur
Fredag: Skola & J
Lördag: Träffa Nikki  & träna
Söndag: Plugga natur

kista

Just kommit hem ifrån Kista, där jag köpt en present till J (som han kmr älska, men han får den inte förrän imorn) och så blev det en väska till mej också, från Vero Moda. Jag har bestämt mej för att sälja mina wayfarers från förra året till mami, så nu blev jag 600 kr rikare också, jippi!


puss

a casa

Träningen gick bra, det roligaste som hände var att Annapanna hade en likadan tröja som en gubbe och att en annan gubbe började tävla med henne om att göra armhävningar. Nu har jag just duschat och plattat håret, hoppas det håller sej fint tills imorn. Jag tror jag ska iväg till Kista lite senare idag, men vi får väl se

ciao

söndag

Uppe lite tidigare idag, för jag och mamma ska nämligen släpa med min lillasyster (som aldrig tränat på f & s) på ett medelpass. Ska bli riktigt kul att asgarva åt henne, när hon gör fel (A) Haha, nej då, jag ska vara jättesnäll och bara le lite. Passet börjar 11, så det kanske är lite stress att åka nu,

ciao


image55

haha!

image54

så har man fått en storm döpt efter sej också, thanks!

dagen

I <3 min kille, fyfan, ska aldrig mer åka iväg nånstans! Hela dagen har jag alltså varit med J, vi låg väl mest och myste och pratade och så var vi i kista och åt  middag, pannkakor ftw! Jag köpte tights där btw, eftersom mina från HM redan gått sönder (efter 4 månader lixom -.-). Och så såg vi på Pearl Harbour, asbra film alltså, fast den blir ganska seg med alla långa stridscener. Och ja, nu chillar jag bara framför datan och gör väl det tills jag somnar. Btw så ska jag säga grattis till J, som fyller 17 år imorn, hah, min kille blir en gammal gubbe :D


puss

image53
och allaaa kollar på min manikyr!

dagens outfit

Dagens outfit har jag alltså kopierat från en bild på Rachel Bilson, från i torsdags, när hon var på LAX.

image51image52

rosa tröja - hm
vit tröja/klänning - hm
strumpisar - hm

+ stövlar - bianco & sjal - köpt på lanzarote

lördag

Goodmorning sunshines! Jag vaknade för en timme sen, vilket är fett sent för att vara mej och sen dess har jag bara duschat och sånt. Kollade runt lite på nätet och hittade en assöt outfit på Rachel Bilson, som jag tror att jag ska kopiera idag, visar bilder senare. Idag ska jag alltså träffa J, men eftersom han fortfarande sover, så får jag väl underhålla mej själv nåra timmar tills han vaknar och så får jag äntligen träffa honom!


puss

RSS 2.0