bilder från resan




1. väskan, <3 gossip girl!
2. stranden första dagen
3. outfit; save the future by kathrine hamnet- linne - urban outfitters, yankee hotpants - köpta i london
4. skinnjacka - hm, linne - urban outfitters, vita byxor - vero moda, ballerina - skopunkten
5. avgudar!
6. där är jeansshortsten jag klippte av + ballerian - din sko
7. johns tröööööööööja + minikjol från zara & keds från london (och ja, jag äger blondinbellas mr x!)

Rimmel Cool Matte Mousse Foundation

image41
Beskrivning:
  • Cooling mattifying mousse foundation.
  • NO TRANSFER.
Skin Cooler
  • 16H Anti Shine Revolution
  • Revive skin with an instant and continuous cooling sensation.
  • Refreshing aquacool formula fights the signs of heat and humidity to prevent shine breakthrough.
  • A perfectly matte, pure complexion for 16 hours.
Colour-fresh Coverage
  • Air-light soufflé texture blends easily onto skin for even, flawless, true-colour coverage.
  • Skin-loving formula infused with purified water feels fresh and stays put all day long.


Jag tkr; Det här är den första foundation på burk jag någonsin testat och jag är väl inte sådär överdrivet imponerad. Man får upp alldelens för mycket och den bara kletar överallt. Sen så väl i ansiktet, så torkar den direkt, innan man ens hunnit dra ut den så man får stå och tvätta bort med vatten -.-

Andra tkr; Jag har fått typ tusen kommentar om att jag har foundationrand, även från typ helt okäna personer, haha!

Pris & Inköpsställe; Billiga 100 kr och finns där Rimmel säljs (Lindex, Åhléns osv)

Betyg: Det känns inte något som jag kommer köpa igen.

UPDATE

7 månader med John idag, jag älskar dej!

hemma!

Så, efter en lång dag är jag hemma igen och har äntligen åäö! Fast nu har jag typ vant  mej av att skriva med dom, haha. Iaf, bussen hämtade oss vid hotellet imorse typ 11 och sen på flygplatsen vare läängsta köoerna, men vi chillade på Burger King. Eftersom jag inte äter flygplansmat så var det min enda chans för mat, haha. På planet kollade jag på en film som hette Wild Hogs, den var faktist bra och ganska rolig. Och nu är jag äntligen hemma och räknar timmarna tills imorn, då jag får träffa John! Nu ska jag kolla igenom alla bloggar och sånt jag missat när jag varit borta, kommer säkert ta en timme typ.

pusssss!

torsdag @ lanzarote

Sista dagen! Inte sa bra vader idag sa pa formiddagen gick vi till Zara igen och jag dregglar pa allt dar! Dom har sa mkt snyggt, nar jag kommer hem ska jag bara shoppa dar. Sen sa fikade vi och jag bokade en tid for manikyr. Och sen at vi lunch och da hade solen kommit, sa jag solade 1 timme innan det var dags for manikyren. Blev inte sa jattenojd, kan gora lika bra sjalv - jag hade en larare en gang som sa att svenska tjejer var bast i varlden pa att fixa manikyr, eftersom det ar sa dyrt i Sverige, och hon hade nog ratt. Iaf, tre naglar ar redan forstorda. Sen packade jag och sant och nu har vi just atit middag, var varsta pakistanire som raggade pa mej (hah, pakistanier <3 moi). Imorn gar planet hem kl 13, sa jag landar i Sverige runt 20, sa vi hors igen imorn kvall!

harebrahej

onsdag @ lanzarote

Nu ar det inte langt kvar, om 48 timmar ar jag hemma igen! Idag har varit som alla andra dagar, eller det var lite mulet innan lunch, sa da fick jag lasa istallet for att sola. Men efter lunch sa blev det battre sa da solade jag ett tag. Och sen gick vi upp och fixade oss och sa shoppade vi lite, jag har kopt en jeansjacka som jag ar helt kaaar i! Fast John ar fortfarande number one saklart. Och sen sa at vi middag, jag at som vanligt spagetti bolognese, eftersom jag ar sa petig med mat lever jag typ alltid pa det. Och sen sa gick jag pa stranden hit och nu snackar jag med min baby och med Valeria.

ciao!

tisdag @ lanzarote

Igar var det sadar vader, sa jag och mamma gick runt pa stan pa formiddagen, kopte en sak till John. Sen efter lunch vare lite mer okej vader, sa vi pressade en halvtimme (det var sol och regn samtidigt, men vad gor man inte for en solbranna?!) Sen sa var det val som vanligt pa kvallen, med middag och sa, blogg.se fuckade, sa det gick inte att skriva. Imorse var det daligt vader, men sen sa blev det perfekt, sa da stekte jag typ 3 timmar och sa 3 timmar till efter lunch, vilket nu gor att jag ser ut som en tomat, har brant mej i naveln och ogonen, hur lyckas man?! Men det forsvinner nog forhoppningsvis till imorn! Forresten sa snackade jag med J i telefon idag, fan vad jag saknar honom!


soliga halsningar fran lanzarote! (typisk svensk vykortshalsning)

sondag @ lanzarote

Sitter i nan mysko spelhall, men det ar asbilligt, sa det ar vart det. Igar kom solen fram, sa vi stekte vid poolen hela dagen och sen pa kvallen akte vi till en kopcentrum och shoppade! Kopte en klanning fran Zara - kanske lite onodigt eftersom det finns hemma ocksa, men Spanien ar ju Zaras hemland, sa man maste sponstra dom, ajjt? Och idag sag likdant ut. Vaknade och gick till frukostbuffen och sen sa stek vid poolen fram till lunch och sen stek hela eftermiddagen. Nu har vi just atit middag och sant, har brant mej en del, sa det svider, snyft.

puss

fredag @ lanzarote

Har lyckats fa tag i en data pa ett internetcafé! Jattelang dag idag, forst en lang flygresa imorse, sex timmar fran arlanda - lanzarote. Men vi landade iaf runt 12 lokal tid, det ar runt 20 grader, men mulet och har regnat hela dagen. Nar vi kom till hotellet gick vi iaf ut direkt och at lunch, sen gick vi runt lite pa gatorna och sa och sen sa fikade vi. Och sen chillade vi pa hotellet ett tag och nu har vi just atit middag, var en svensk servitor pa resturangen som min pappa blev bastis med, for att han han fran Falun (pappas hemstad, haha). Och nu sitter jag och snackar med med varldens basta pojkvan, som jag verkligen saknar. Ska aldrig mer aka ifran honom!

puss!


ni hade tur

Ni hade tur, jag orkar skriva. Även fast jag sitter här helt halvdöd i mina flygkläder, som idag faktist inte är ett par mjukisar, utan tights + klänning + JOHNS TRÖJA (som fortfarande luktar som honom). Sov asdåligt har vaknat och somnat om nästan hela tiden. Min familj håller på att stressa sönder atm, så jag håller mej undan, haha. Hoppas jag kan sova på planet eller nått, kommer se ut som ett monster annars.

puss & jag hoppas vi hörs ikväll!

mot lanzarote!

Okej, dagen har varit känlsosam, först historia imorse och sen ett 4 h's hål, där jag åkte hem och packade, min väska går igen, iaf om någon sitter på den. Måste serri köpa en större väska, fast det kanske jag som packar lite weird också, för 1 vecka har jag 5 par skor?! Men men, sen hade vi engelska, skönt att slippa Rosanna, blää! Och sen har jag bara varit med John, mkt tårar där alltså, han missade till och med bussen för vi stog och sa hejdå, haha. Och nu är jag astrött, och jag ska vakna om 6 timmar igen. Klockan står alltså på fyra, för taxi mot terminal 5. Har ni tur så uppdaterar jag med ett (mkt trött) inlägg imorn bitti (eller mer natt!) annars såfort jag kan, jag hoppas det finns internet på hotellet, det brukar göra det iaf. Om det inte skulle finnas så hörs vi senast nästa fredag,

hare bra i äckligt kalla sverige, puss!

ps. john, du vet att jag älskar dej

torsdag

Äckligt tidit, fast det är iaf ljus ute, det är bra. Och iih, om 24 timmar sitter jag på planet mot Lanzarote! Aja, dagen idag kommer se ut så att jag har min sista historia a - lektion 8.20 - 10.10 och sen har jag ett långt jävla hål som jag inte riktigt vet vad jag gör på, och sen har jag sista eng a 13.50 till 14.50 och sen slutar jag. Då blire Jooooooooohn hela kvällen, kommer bli asjobbigt att säga hejdå ikväll. Men vi hörs senare, antagligen ikväll

ciao


onsdag

Jag är stressad och gör hundra jävla grejer på en gång, eller ja, iaf 3, haha. Fast nu ere lite lugnare, så jag kan blogga. Dagen började bra, fick tillbaka mitt matteprov och fick MVG, yeeeeeey! Hade bara G i nian, så en glad överraskning. Sen så hade vi italienska, jag är jävligt glad att jag kommer slippa Eulalia, sämsta läraren! Och sen slutade vi, jag & J taggade till centrum, jag köpte ett skrivblock & foundation och pannkakor och så åt J kebab. Sen gick vi hem till moi där jag åt upp mina pannkakor och så har vi bara myst galet hela dagen, hann med att se tre Lost. Och sen gick han hem och jag har just duschat. Och jag åker om 48 timmar ,och jag vill inte! För jag kommer dö utan J. Okej, har varit borta från honom en vecka förut också, men den gången hade vi bara varit ihop i 5 dagar (och inte ett halvår) så det var inte riktigt samma känsla. Nu nördar jag mej framför datan och dissar Greys, pallar inte med serier där alla skådisar lämnar, typ, kolla på OC efter Marissa?!

puss

ps. som vanligt har ni sett klänningen förut ;)


hemma igen

Åkte iväg mot stan och när jag är i Karlberg fick jag ett sms av Nikki att hon var sen, så jag åkte mot Gullmarsplan för att möta henne där. Men hon smsar att hon är på ett tåg från Gullmar och att vi ska träffas på Medis istället, så jag går av vid Medis och så kommer hennes tåg in, och så går hon av och jag på, lyckat! Tillslut så träffades vi iaf i Gamla stan, aah, lycka! Sen åkte vi bara mot stan och satt och snackade på Sevvan & Donken, en tiggare lackade på mej för att jag sa att vi inte hade några pengar, han typ 'troru jag vill ha pengar lr? :@ Jag vill ha dej, jag vill ha en kvinna (till Nikki, haha), sär iaf! Aja, nu är jag hemma, ska snart duscha och sen så blire Gynning och sen rakt i säng, måste upp tidigt imorn, suck.


pussyyyyy

ps. ingen dagens idag med samma ursäkt som igår, har redan visat den här klänningen, känns orka att upprepa samma


mot stan

Skoldagen gick bra, hade en timems historia och sen stannade jag i skolan med J en timme och åt lunch etc. Sen har jag bara legat hemma framför Gilmore Girls, snart färdig med femte säsongen. Och nu ere snart dags att åka in till stan och träffa Nikki. Fast jag tror inte det blir så länge idag, jag vill hem till I huvudet på Gynning, haha! Men jag uppdaterar när jag kommer hem sen,

puss

tisdag

Sovmorgon idag som vanligt och jag har bara en lektion idag, så jag slutar 11.25. Då ska jag bara hem och ta det lugnt resten av dagen och ikväll ska jag till stan och träffa Nicole. Vi ska väl bara catcha up (sen i söndags, haha), fast det är sista gången vi träffas innan jag åker, kmr inte se henne på 10 dagar sen juu! Aja, dags att sätta igång med dagen,

puss

inte okej!



image40

hemska nude-foton på lindsay lohan, bilderna är inte ens classy, utan bara jävligt slampiga. blä!

senare

Inte hänt särskilt mkt, duschat och ätit middag. Har största sockersuget nu också, fast jag är duktig och står emot. Min dumma syrra har bakat kakor också, och jag kan inte äääta :( Aja, resten av kvällen kmr nog spenderas vid datan/framför Gilmore Girls. Och joo, måste fixa naglarna också,

puss


bubblare

Jag måste ju bara gratta Nikki, som lyckats bli bubblare @ pa, ännu ett livsmål avklarat! Nu ska hon in på toppen, så alla får gå in på ttequila @ pa och rösta (hon är en solklar tia!)

måndag

Har just kommit hem. Vi fick en sovmorgon imorse, för vi inte hade någon italienska, det är ju sista veckan av it1, historia a och engelska a, så det är ganska chill på dom lektionerna. Men vi hade iaf matte & levnadslära idag och sen ett långt hål och sen så hade vi historia, där vi såg på en film. Fick veta att jag & Pauline inte måste redovisa, för vi inte kommer hinna, utan vi måste bara lämna in, yeeeeees! Aja, efter skolan väntade söta J med mej i Kista på min träning och nu ska jag hit the shower. Skulle laddat upp en dagens, men jag orkar inte + att klänningen jag har på mej har jag ändå visat tidigare.

pusshej!

ps. i love you

Filmen var verkligen inte som jag förväntat mej, i stort sett ingenting är som det är i boken, det är typ bara personerna som heter samma. Men filmen var okej iaf, fick faktist lite tårar där i början. En asbra film att se tsm med sin pojk/flickvän, för om man inte ser den tsm med den personen kmr man garanterat sakna den som fan! Men jag hade ju lilla J med mej, så det var perf. Efter filmen så stog vi och myste lite i Kista och sen drog jag hem, alltid lika jobbigt att säga hejdå... Men om 12 timmar så sitter vi på bussen tsm, så jag ska nog försöka överleva! btw så är jag skitstressad inför Lanzarote, måste hinna med att fixa mani & pedikyr och packa väskan (hah, mkt stress alltså). Fatta att om 5 dagar ligger jag på stranden, och som min kropp ser ut nu, så är det inte okej! Ska fan powerbanta (går det?) den lilla tid som är kvar. Veckoplanering;

Måndag: Skola och sen ska jag försöka träna
Tisdag: Skola och träffa Nicodemuuus (hah, aslänge sen jag använde det namnet ju)
Onsdag: Skola & mysa så mkt som det går med J
Torsdag: Skola och klistra fast mej vid J och vägra åka :(
Fredag: Lanzarote, here we come!

@ akalla

Sitter atm hemma hos John, som gått för att borsta tänderna, något som han brukar hålla på med aslänge, haha! Vi ska iaf fixa vårt matteprojekt som vi har tsm, men det kommer gå lätt och sen till Kista och så ska vi på bio kl 18 för att se PS. I love you. Hoppas verkligen den är lika bra som boken var!

pusspuss

dagens outfit

image37image38

nummer två som jag kopierade från lindsay då, haha

långkofta - hm
linne - ginatricot
tights - hm
stövlar - bianco

lördagens outfit

image35image36

okej, outfit inspierad av lindsay number one, fotad i nikkis mkt stora spegel

hoodie - ksss (jaa, grovt fjortis, men den är skön)
tunika - ginatricot
tights - hm


@ skarpan

Jag hade asssvårt att somna, somnde typ runt 4-5 och sen blir jag väckt av Nikkis dumma katt, som typ älskar mej för att jag är den enda som skiter i hnm ( = han tror att jag är svårfångad). Iaf, lyckades somna om och så blev vi väckta i g e n ! Av något som lät som om man typ slog med en yxa mot metall och sen så en bil som tutade. Och när vi kollar ut så brinner det asmkt i huset mitt emot, det kom 4 brandbilar och två ambulanser, shit alltså! Men dom lyckades iaf släcka, brann typ mest på balkongen tror jag. Men sen lyckades vi somna om och vaknade för en halvtimme sen. Och nu ska jag snart tagga hem och senare träffa min andra älskling, haha

puss


image39
lägenheten i mitten då, den gula saken är en brandman

@ skarpan

Det blev Mello iaf, helt okej, Sanna Nielsens låt var fan asbra! Nikkis farbror är btw ascool, han har festat tsm med Bob Marlyes son & Sylvester Stallone (han som spelar Rocky). Sen så har han värsta kändisbaren i Luxemburg (där han bor) som typ hertigen av Luxemburg varit på. Och plus allt det här så jobbar han med säkerhet och har varit säkerhetsansvarig vid Per Gessles konserter oooch varit säkerhetsansvarig för kungafamiljen och kört kungabarnen till skolan etc. Värsta livserfarenheterna! Aja, nu kollar vi på en film på fyran, som heter Se upp för dårarna, som e ganska seg typ.


puss


sno stilen

Börjar bli värsta modebloggen här alltså, men men, nu när jag skulle välja kläder till helgen så checkade jag in massa bilder på Lindsay Lohan och så var det särskilt två outfits som inspirerade mej, så dom ska jag fixa upp imorn när jag är hemma. Blir som min lilla egna 'sno stilen', haha!


pusshej


@ skarpan

Så, nu sitter jag framför Nikkis data och väntar på att Nikki ska duscha färdigt. Träningen var ganska jobbig, gillade inte passet så mkt, d var bara styrka och ingen kondition..och vi vill ju inte direkt bli body buildes? Men men, nu har vi båda ändå spaghetti-armar så. Ikväll stannar vi nog bara här, för vi pallar inte gå ut. Kanske blir Mello, om hennes farbror låter oss se det, haha.

puss


p.s jag skämde ut oss för giovanni & rainer (två killar vi brukade vara med förut) hahahahaha, så jävla kul ;D

helgens planer

Jag & Nikki ska träffas på Fridhemsplan 15, för ett styrketräningspass. Sen hem till henne och där vet jag inte riktigt vad vi gör, chillar, kanske går ut, kanske ser på mello (fast bara om vi verkligen är desperata). Aja, jag ska iaf slagga hos henne och sen imorn så ska jag på bio med världens sötaste för att se PS. I love you. Aja, uppdaterar senare snyggingar,

ciao


image33

lördag

Har kommit igång med packningen inför Lanzarote, två självklara saker som får följa med är min Saltvattenssprej och Juciy Tubes. Andra grejer är min nya klänning ifrån HM (lr har haft den i en månad, men inte använt än) och så har jag just klippt av ett par jeans-cityshorts till vanliga shorts, så dom ska lugnt med också! Satsar på jeansshorts och mycket klänningar den här veckan alltså,

pusshej!


image31image32

Carita Ideal Hydration Lagoon Bath Mask


image30
Beskrivning: En underbar, törstsläckande mask som badar huden i välgörande näring och fukt och stärker dess fuktbindande skyddsbarriär. Huden blir smidig och len och strålar av välbefinnande.

För vem? Passar en fuktfattig hud.
 
Egenskaper: En underbar, törstsläckande mask som badar huden i välgörande näring och fukt och stärker dess fuktbindande skyddsbarriär. Huden blir smidig och len och strålar av välbefinnande.
 
Användning: Applicera över hela ansiktet och låt verka 5-10 minuter. Används 1-2 gånger/vecka.

Jag tkr; Jag är käääääär! Den har en söt blå färg och så känner man verkligen när den *arbetar* på ansiktet, det pirrar sådär och efteråt känns det värsta mjukt och len. Har len hud naturligt, men den blir ännu mjukare nu, ååh, underbar!

Andra tkr; Att mitt ansikte känns lent

Pris & Inköpsställe; 375 kroner får man betala för den är godingen, dyrt, men man behöver bara använda jättelite varje gång, så den kommer nog räcka länge och då sjunker ju ppa ( pris per användningstillfälle - för alla som inte läst ebbas stil!). Finns på hudoteket.se.

Betyg: Underbar med dyr, men haru fyra hundringar över så gör den här nog underverk!

två sätt att hissa/dissa ett plagg

                                                                         


för er modeblinda är alltså det misslyckade försöket till höger

give me a blowjob, better than no job

Har hunnit med lite GG, sen åkte jag & papi till centrum för att hämta ut ett paket åt mej. Det innehöll en ansikstmask + 4 små gratisex, (haha, gratis sex), fast jag gav ett till mamma, för det var typ anti-wrinkle, känns inte riktigt som jag behöver än? Aja, jag skriver om ansiktsmasken senare, nu ska jag chatta med Valeeeria.

puss

image28

if i can't do it naked, it's not worth doing

Skoldagen var lätt som en plätt (HAHA), en timmes engelska, där vi fick tillbaka nationella, hade mvg på läs & hörförståelse, så det var ju bra. Sen ett lång hål med Pauline, som gick åt till att kommentera typ alla som gick förbi oss, haha, stackars ruddan. Joo, vi hann gå in i aulan och se på ett kristet band som uppträdde (?) och så lyckades jag halka och ramla på en banan i cafeterian, skillz. Aja, sen hade vi fem minuters italienska och sen fick vi dra hem. Har varit med J några timmar, vi hann med att se ett till Lost-avsnitt, bra serie det där. Aja, nu blire nog GG resten av kvällen, imorn ska jag sticka till Skaaarpan.


ciao

image29

gnäll gnäll gnäll



nu när jag äntligen fixat youtube så ska jag bjuda på en film med mej, nikki & marcus. fast det är bara sötisen marcus som syns, och nikki som pratar typ,  sry att den är på sne, men det finns inget att göra åt, haha ;)

fredag

Ska snart iväg till skolan, första dagen på hela veckan som jag har en lektion efter lunch faktist. Fast vi har ändå inställd matte, så jag kmr få sluta en timme tidigare. Efter skolan så ska jag vara med min älskling några timmar och jag gissar att vi är här och myser typ, haha. Idag är det btw exakt en vecka tills jag åker, så om en vecka sitter jag på planet (som btw går kl 7 på morgonen, kul..). Aja, vi hörs senare idag

pusshej!

sexbomb @ skridskor



jag igår som skridskorprinsessa alltså, vingligt som fan. det är alltså jag som är i den enorma jackan och pauline som garvar. observera att när jag ätnligen hittat balansen så blir jag vinglig av att en kille går förbi, haha!

bästa dagen

Dagen började ganska dåligt, men vid 15 så åkte jag till Akalla och ringde John, som var i Kista påväg hem till mej, haha. Så han tog bussen till Akalla, där jag fick en ros av hnm (bääääästa killen) och så åkte vi mot Sollentuna. Sen gick vi mot ett ställe i Edsbergsparken som vi brukar kalla för *vårt ställe*, ett ställe med lite speciella minnen. Planen var egentligen att stanna där länge, men eftersom det är så jävla kallt så höll vi bara ut ca 10 minuter, men vi bytte iaf presenter, fick en söt nalle av honom och han fick en parfym av mig. Så vi drog till centrum och skulle fika på Balders, köpte en asäcklig sak som hette typ Kärleksmums och smakade skit, fan inte värd 21 kr! Och sen gick vi hem till mej och myste i några timmar. Sen åkte vi till Kista för att äta middag och det är därifrån jag just kommit hem. Men jag är iaf jättenöjd med dagen, kunde inte blivit bättre.

ps. vi ska gifta oss nån dag.

alla <3 dag

Igår så kom Nikki till mej runt 17, vi såg på I am legend, fattar inte hur den kunde bli oscars-nominerad, lixom, den var fett overklig +Will Smith dog helt i onödan (hah, nu har jag spoilat den för er som inte sett). Aja, hon drog sen och då såg jag på Greys, som suger nu, för att alla skådisar slutar, jag vill ha Addison tillbaka! Och sen på Tudors och sen gick jag och la mej.

Dagen idag hade kunnat börja bättre, jag gav mej själv sovmorgon, för att vi hade en historia-presenation första lektionen, som jag & Paui inte var färdiga med + att vi båda hatar att prata framför folk. Men nu har jag fått reda på att vi måste göra den ändå, karma is a bitch! Iaf, jag vaknde runt nio idag och sen tog jag en dusch och sånt. Nu tror jag att jag ska ta och ringa J för att prata om en grej, vi ska btw träffas senare idag för att fira...

ciao

image23

skridskor

Har just kommit hem från Vallen. Dom första 20 minuterna gick typ åt att leta efter Ruddans lärare, hela S-tuna verkar ha idrotts-dag idag, så det var verkligen bombat med folk. Men efter ett tag hittade vi en lärare, tog närvaro och sen åkte jag & P kanske i typ 10 minuter. Sen gav vi upp och vilade tills J var färdigt att åka och så åkte vi hem. Min karriär som isprinsessa alltså, haha! Aja, nu ska jag snart äta lunch, jättehungrig och sen gissar jag på lite Gilmore Girls innan Nikki kmr. Undra vad jag ska göra när jag sett färdigt på dom alltså? :( Kanske slänger in en outfit om jag orkar byta om från mjukiskläder.

pusssssy

morning

Kunde sova ut ända tills halv tio idag, skönt. Fast jag tror egentligen vi börjar kl 10 på Vallen, men hockeyn börjar inte förrän 11, så ingen kmr dit 10, så lika bra att sova här hemma istället, haha. Vi har alltså idrottsdag idag, men jag ska väl i stort sett bara ta närvaro, kanske åka lite och sen dra hem. Nikki ska komma till mej när hon slutat, så hon kmr väl inte förrän kl 17, men ändå. Och sen ere ju Tudors ikväll också! Såg det förra veckan, asbra, haha.

pussssssssss

xoxo

Jag är verkligen den enda i hela Sverige som inte sitter framför femman varje tisdag kl 20. Men som det sanna hardcore-GG fan jag är, så har jag faktist laddat ner alla avsnitt och ligger på nr 13, suckers! Och såklart har jag alla böcker också, som verkligen är 100000 grr bättre än serien. Blake Lively är inte alls snygg som Serena, Serenas & Dans föräldrar har ingen history i böckerna, Dan är en emo som skär sej hela tiden & är kaffeberoende och Jenny är känd för sina stora boobs, i böckerna har hon typ stl 65 F..kort sagt, tv-programmet har fuckat up allt. Men för er som är intresserade av skvaller så har faktist Sthlm en egen gossip girl, kolla här, bloggen hade antagligen varit intressantare om man kände till personera hon skriver om, haha. Jag kan starta eget skvaller här i min blogg, börjar med någon jag & Paui såg i matsalen idag;

En viss känd Sollentuna-blondin som vi kan kalla för M ascrackade i matsalen idag, inte naajs!

tränat

Nu har jag just varit och tränat med Pauline, kul, men svettigt, haha. Det känns fan som det är 30 grader i den där hallen! Men jag har kommit igång med träninegn bra iaf, förra veckan blev det ju tre grr, få se om jag lyckas med det den här veckan också?! Jag skulle egentlige laddat upp en dagens, men jag glömde fota när jag hade vanliga kläder och nu har jag ju bara träningskläder, så ingen idé. Nu ska jag hoppa in i duschen,

pusshej!

i've been addicted to magazines since high school

Snabb som jag är har jag redan läst ut Cosmo och bestämde mej för att städa upp lite bland mina tidningar, rensa dom och lägga i ordning sådär, vart såklart tvungen att fota resultat, njuuuut! ;)

image17
veckorevyn + cosmo girl
image18
teen vogue + cosmopolitan (i mappen)
image19
svenska elle
image21
elle girl
image22
amerikanska/brittiska elle

tisdag

Nu är jag hemma från skolan, hade bara historia och mentorstid idag. På historian så jobbade vi med vårt projekt, fast jag & paui satt bara och snackade istället, vi ska redovisa det på torsdag, men jag tror nån av oss stannar hemma då istället. Aja, sen fick vi våra scheman inför period tre på mentorstiden, har bara en enda sovmorgon nu, men såklart har jag hål alla dagar, tack ruddan! Aja, jag åt lunch med Paui och sen så åkte jag till centrum, fick med mej en asgullig bh hem, köpte utan att prova, så det måste jag fixa. Sen nu när jag kom hem så såg jag att nya cosmo kommit, så jag ska bara lägga mej i soffan och mysa med den, yees! Och senare idag så ska jag åka och träna med Paui, haha, mkt Pauline idag :D

puss!

natti natti

Nu är jag nyduschad och ren. Halvirriterade på mamma, som inte låter mej beställa en sak från en hemsida, hon vill vänta tills *efter resan, ifall saken kmr och vi inte är hemma*. Hello, det är 11 dagar kvar tills vi åker!? På tal om resan så har jag bestämt mej för att lämna min plattång hemma och låta mitt hår vila och bara var lockigt hela tiden. Vilket antagligen kmr resultera i att jag kmr hata alla bilder därifrån, men det är sånt man får ta, haha ;)

image16

här kmr jag ligga om två veckor...

hemma igen

Hemma igen nu, jättemysigt hos J. Vi hann med att se två till Lostavsnitt och sen så låg vi typ bara och pratade och myste. Love you! Iaf, nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen så blir det inte så mkt mer, ska väl bara chilla innan jag går och lägger mej. Kan bjuda på en liten veckoplanering;

Tisdag: Lite skola, sen träna/träffa Nikki kanske?
Onsdag: Idrottsdag med skolan = skridskor på Vallen för min del. Eller mer, ta närvaro och tagga, haha.
Torsdag: Alla hjärtansdaaag! Första gången jag firar den som osingel och söta J har hittat på någon överraskning tillmej, lääängtar!
Fredag: Helgen är inte planerad än, gissar på mkt J, sista helgen innan jag åker, buhu :(

later

Yes, nu har J vaknat och jag har just fixat mej. Så jag börjar väl dra mej ditåt om ett litet tag och så uppdaterar jag mer ikväll istället. Hoppas ni överlever,

puss

måndag

Vi har alltså studiedag idag, jätteskönt tycker jag. Jag vaknde runt 10.15 och sen dess har jag ätit frukost och sett på Gilmore Girls såklart. När John vaknar (och det hoppas jag blir snart!) så ska jag åka till hnm och vara där hela dagen. Jag skriver säkert senare om inte J vaknar, haha

puss!

shit pa, vilka möjligheter!

Idag firar jag & älsklingspa tre år tillsammans! Vi är fortfarande lika kära och jag ser fram emot mer mys med pa i framtiden, tack för den här tiden älskling! <3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3



ps. pa = playahead & jag är fortfarande inte riktigt seriös

fatta vad coolt

Kollade i Elins blogg och då upptäckte jag ascool sak, vi två har likdana morgonrockar från Victorias Secret, haha, respekt!

image15

jag har den till vänster och det här inlägget är mkt seriöst skrivet

-

Inte så mkt att uppdatera om, legat i soffan och latat mej med laptopen och Gilmore Girls, inne på säsong fyra nu faktist. Resten av kvällen kmr nog gå åt till att sitta och snacka med min älskling via msn.

pusshej!

btw

Så har jag glömt att säga att jag har studiedag imorn = mysdag med Jooohn. Jippi!!!!!!

söndag

Typisk söndag idag alltså. Har gjort lite tråkiga måste-saker som att städa rummet, göra rent mimmis bur och fixa naglarna. Nu har jag just varit & tränat med Nikki @ Kungsholmen, blev ett vanligt medel idag. Kmr ni ihåg en ledare som jag skrev om i Kista? Som var asdålig och som jag aldrig mer skulle gå på hennes pass? Gissa vem som var ledare idag..., kände igen hennes namn när vi checkade in (hahaha) och sen påväg mot omklädningsrummet så gick jag & pratade och ba 'ah, hon har aslångt hår som en gammal fjortis. Hon ser helt förstörd ut och hennes pass suger'...gissa vem som kommer från andra hållet och antagligen hört allting jag sagt? HON! Fyfan vad dåligt samvete jag fick, haha. Aja, träningen var mkt roligare idag, passet var lättare grr 2. Efter det så kollade vi en snabbis i Västermalmsgallerian och sen åkte vi hem. Och nu sitter jag här & ska snart duscha, för andra gången idag, haha.

ps. JAG VILL HAAAAAAAA SOOOMMAR

ps 2. JAAG HAR SOMMARVÄDER OM 2 VECKOR, DET HAR INTE NI, HAH! :D

lördagkväll

Helt perfekt dag. Har myst och garvat med J hela dagen, vi har det så jävla bäst tillsammans alltså, kmr sakna hnm helt galet mkt när jag åker sen. Mindre än två veckor till Lanzarote juu, har käkat sol-tabletter i snart 2 veckor, så jag hoppas på resultat. Jag & J kollade på de tre första avsnitten av Lost också, så nu är jag asrädd för att flyga, tänk om mitt plan kraschar in the middle of nowhere, hjälp?!

pusshej

ps. jag & john måste vara dom enda i hela sverige som inte kollade på melodifestivalen idag, haha, vi har brutit en oskriven lag ^^

lördag

Inte mkt att berätta, vaknade vid tio och sen dess har jag bara myst här hemma. Om typ 20 minuter så kmr min baby hit, så det ska bli kul. Sen så vet jag inte riktigt vad vi gör, chillar här hemma antagligen. Melodifestivalen ikväll, men den är helt klart orka, så den hoppar vi nog.

puss

jag & nikki en vanlig dag på bussen

Två fjortistjejer halvligger på sätena i bussen och den ena tjejen klagar sig över sin pojkvän som har dumpat henne.

Tjej 1: Asså, jag fattar inte, hur kan man göra slut med mig?! Jag är jävligt snygg!

Tjej 2: Eh, jaha!

Tjej 1: Asså, jag är faktiskt mycket smartare än andra tror! Och jag har en jävligt sexig bak!

Tjej 2 nickar.

Tjej 1: VAFAN NICKAR DU FÖR?! ÄR DU LESBISK ELLER?!


fredag

Ännu en helt onödig dag i skolan, det känns som jag är där max en timme om dagen och den timmen gör jag typ ingeting. Iaf, var på engelskan 5 min imorse, vi hade vikare, så jag & paui tog närvaro och drog. Sen så hade vi ju 3 h's hål framför oss, så vi åkte till Kista och lunchade på donken. Vart lite stress när vi skulle tillbaka till skolan alltså, bussen kom aldrig. I skolan så skulle jag & J ha muntliga i italienska. Vi skulle sitta tsm i ett litet rum och spela in. Sen så tog J med sej sina böcker in, men vi använde inte dom, utan gömde dom under min jacka. Och sen när vi står och ska gå ut så har jag just tagit upp böckerna och då kmr vår lärare in. Och vad jag gör? Jag kastar ner böckerna och försöker dölja dom med jackan, såg ju mkt misstänkt ut. Så nu är hon *mkt besviken* på oss och *vet inte om hon kmr tro på vad hon hör på vårt prov* (som för övrigt gick asdåligt, jag ba 'mi piace faccio lo spuntino, ma io preferisco faccio lo spuntino.. = jag gillar att fika, men jag föredrar att fika. Say what!? Aja, atm har jag GG-maraton, hunnit med 6 avsnitt. Tog en paus för att åka till Stinsen och äta med papi också. Aja, skriver imorn igen, pusshej

papper är bara pengar & pengar är bara papper

Har suttit här och snackat med älsklingen i snart två timmar, tänk att vi aldrig får slut på samtalsämnen, haha. Aja, imorn så ska jag till skolan & pussa på J, sen har jag inga planer alls på kvällen. Men det är skönt att bara vara hemma & chilla också. Är jättetrött nu, borde säkert gå och lägga mej, fast det är svårt att gå när J är inne (A)

puss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dagens outfit

image14

Topp - Zara
Shorts - HM
Strumpisar - HM
Stövlar - Bianco

torsdag

Inte så mkt att berätta, skola imorse tills kl 10. Sen var jag hemma ett tag och såg på GG och så. Sen så åkte in cittá för att träffa Nikki. Vi gick och tränade och så köpte jag en sak. Träningen var alltså skivstång, asroligt, men jobbigt. Men vi satsar på att bli body builders alltså, haha. Aja, nu sitter jag & deppar & tkr synd om mej själv och ser på GG, ska börja på sista avsnittet i säsong 3 nu. Det kmr en outfit senare, när jag orkar gå till datan nere.

ciao

Kiehl's Crème De Corps Soy Milk & Honey Body Polish

image12
Beskrivning:
  • With Luffa Fruit and Jojoba Butter
  • Exfoliates body skin without drying
  • Contains Pure Honey and Soy Milk Protein
  • Leaves skin soft, smooth, and primed for moisturization
  • Not tested on animals

This luxurious, creamy formula with Shea and Jojoba Butters and Sweet Almond Oil is blended with ground Luffa Fruit to exfoliate body skin without drying. With the addition of Pure Honey and Soy Milk Protein, our body polish nurtures skin, leaving it comfortably soft, smooth, and primed for moisturization.

Jag tkr; Den här produkten är känd för att lukta gott, den luktade asgott i flaskan, men i duschen luktade den bara skit och påminde om typ en exemsalva. Den gör ändå sitt jobb med att peela. Men eftersom den kostar 325 spänn, så förväntar man sej något mer, man kan lixom lägga 30 spänn på en lika bra från HM istället.

Andra tkr; Återkommer om jag får kommentarer

Pris & Inköpsställe; 325 kr som sagt, bor man i Sthlm så finns den på Mäster Samulesgatan 5 i Kiehl's egna affär, som för övrigt är jättemysig.

Betyg: känns inte som något jag kmr köpa igen alltså, blir nog hm's peeling nästa gång, haha ;)


askonsdag

Haft en jättebra dag idag. Började imorse med ma-prov, som kändes bra, utom en uppgift. Sen en halvtimmes italienska och sen fick vi sluta. Söta J bjöd mej på lunch i centrum och så köpte vi semlor och gick hem till mej. Hemma hos låg vi bara och myste jättelänge, spelade lite gameboy,haha, mogna ftw! Sen eftersom båda vi var så trötta så sov vi faktist en timme, mellan 16-17, jätteduktigt för att vara nån som inte kan sova på dagen (jag alltså, j sover överallt och hela tiden, haah). Ah, och sen så gick han hem och jag saknar honom nu, han är verkligen den person som får mej att må bäst i hela världen. Well, resten av kvällen ska jag bara chilla vid datan, ta en dusch & sen så tänkte jag se på en ny serie som börjar på SVT och heter Tudors. Slutar inte förrän 23, så jag gissar på extrem trötthet imorn med, vill ha soooovmooorgooon!  :( Imorn har jag btw bara en lektion också och slutar kl 10. Eller jag har egentligen 4 h's hål och sen ska vi se på film på engelskan, men snälla mamma låter mej slippa, så jag ska träna med Nikki, skivstång it is!

puss, fast bara till j


dagens outfit

Carolina är kung, ska strax sova, men dagens dåå

image11


Tunika, Salt
Tights , Topshop
Stövlar, Bianco
Fjällisen

...

I miss you quite terribly...

fettisdagen

Fettisdagen idag alltså, blir ingen semla idag, har redan ätit årets. Dagen har iaf varit chill, nationella imorse mellan 8.20-10.10 och sen så åkte jag hemma. Hemma såg jag på GG (vad annars?) och chillade och så. Sen så åkte jag in till stan, för att efter massa problem, (min syrra hade missat tiden & jag hittade inte mötesplatsen) träffa mamma och vi tog tuben vidare till Östermalmstorg, där hennes läkare jobbar. Så nu har jag recept till gardasil-sprutan, ska ev ta den första imorn redan. Sen så åkte jag bara hem och här har jag pluggat & sett på mer GG. Om ett tag blire dusch & sen I huvudet på Gynning. Outfit kommer senare,

pusshej

i'm gonna take my time

Chillar framför datan och snackar med Valeria  & Nikki. Räknade upp Nikkis strullista/sexlista från förra året, vem vill inte höra den alltså? Fast hon kmr nog döda mej då, inte värt det (A) Men men, jag ska sova senare, missar ju sovmorgonen imorn. Det är egentligen z-fm, men jag har minsann NP English Hearing & Reading då, men det brukar ju gå lätt, så jag är väl färdig där halv 10 kanske och då så blire plugg hemma innan doktorn. Btw, någon mer än jag som har problem att öppna mavalas nagellack? Måste typ alltid ha hjälp, fast det kan ju vara jag som är svag också (A)

pusshej!

geee meeej

image7

Det här skorna från Marc Jacobs skulle jag inte banga på alltså, här på bilden sitter dom btw på Posh's fötter. Snyft, någon som kan ge mej typ 10 000 (lr vad dom nu kostar)? (A) Aja, imorn har jag bara nationella i skolan, så jag slutar 10.30 och sen så kl 15 ska jag till doktorn för att hämta ut recepten till Livmoderssprutan.

måndag

Just käktat middag och nu ska jag nog ta tag i matten, inte så nice, men det kmr nog mer sen, ciao!


du dör för att få veta om jag

(x) snott den här listan från nån
( ) rökt en cigarr
( ) varit hög
( ) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
( ) dumpat någon
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
( ) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
(x) varit kär i en lärare
(x) skolkat
(x) legat med en medarbetare
( ) sett någon dö
(x) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
( ) spytt i en bar
(x) sett en del av dig själv brinna
( ) ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
( ) åkt släde
(x) fuskat när du spelat spel
(x) varit ensam
( ) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
( ) rört en orm
( ) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/en get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
( ) haft kramp
(x) känt dig som en utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) dansat i månljus
(x) hatat ditt utseende
(x) varit vittne till flera brott
(x) ifrågasatt ditt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
( ) varit på andra sidan landet (vart fan är det?!)
(x) simmat i havet
(x) känt som om du håller på att dö
( ) gråtit dig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungt kareoke
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med dig själv som du inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
( ) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungt i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att du gift dig med någon
( ) limmat fast din hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
( ) pussat en fisk
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
( ) skrikit så att du inte fått luft
( ) byggt en kärra
( ) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka (fyfaan vad skabbigt!)
( ) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
( ) haft en träkoja
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) tror på spöken
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
(x) spelat kyckling
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het
(x) brutit ett ben
( ) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att du grät
(x) gråtit så mycket att du skrattade
(x) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
( ) sovit naken
( ) svimmat
(x) gråtit på tunnelbanan
( ) haft sex på offentlig plats
(x) snattat
(x) drömt att jag haft sex med en/flera vän/vänner
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
( ) spottat på någon jag ogillat
( ) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt
(x) haft sex i en IKEAsäng
( ) haft sex i en ikeasäng på ett ikeavaruhus
( ) varit otrogen
(x) varit svartsjuk
(x) jag kan skriva utan att titta på tangenterna

segt

Dagen har gått ganska segt, mår inte riktigt bra, venne om jag har en ny uvi på g :/ Har iaf bara chillat hemma sen Nikki gått, pluggat lite italienska & matte. Sen kom min familj hem också och hade med sej semlor, that's nice! Nu ska jag iaf duscha,

puss

söndag

Igårkväll tog vi det jättelugnt, såg på en film som hette nånting, typ Känsla och förnuft, eller nått sånt, kmr inte riktigt ihåg, men den var helt okej. Sen la vi oss ganska tidigt igen och imorse sov jag äntligen uut, (förutom att jag vaknade & somnade om hela tiden, stört -.-) Och nu har vi bara chillat och sett på Mean Girls. Snart ska Nikki åka till sin mamma och jag ska väl börja plugga italienska och ev matte om jag pallar, det är så orka med skolan alltså!

pusshej


image9

jag  + middagen igår

senare

Well, vi käkade lunch och sen så myste vi i soffan framför Forrest Gump, fattar seriöst inte vf alla älskar den filmen (A). Sen så dök Nikki upp och kastade sej över alla chips som var kvar, hihi och vi såg klart på filmen. Sen så drog min älskling och jag saknar hnm gaaaaaaalet redan! Men iaf, jag & N ska bara chilla här ikväll, snöstorm ute juu :| Få se om vi orkar oss ut till Shell kanske. Skulle kunna fota en outfit, men den är så tråkig, bara mjukisar & tröja, men jag kanske gör ändå

pusshej!

lördag

J har däckat i soffan nu, så jag kan äntligen skriva, yes! (a) Igår hade vi det asmysigt, vi badade med tända ljus, åt jättegod middag och sen så såg vi lite på Charlies Änglar, men vi gav upp och båda somnade faktist tidigt, kl 12. Sen kl 7 imorse hoppade j på mej och väckte mej, så låg vi bara och myste hela morgonen. Sen åt vi en mysig fruskost, med mer tända ljus, som slutade med att vi båda somande i soffan, och han ligger ff kvar där. Snart ska jag nog försöka äta någon lunch och om typ 1½ h kmr världens bästa kompis hit. skriver senare snyggingar

puss!

dagens outfit

Blää alltså! Jag somnade runt 3 och sen så vaknade jag 7 och så låg jag bara och kunde inte somna om tills 9.15, då jag gick upp. Känner mej inte särskilt fresh nu alltså, och jag har en lång dag framför mej. Först ska jag & pauline göra muntliga engelska om en timme, sen ett hål och sen italienska & matte, världens tråkigaste lektioner. Och sen ska jag vara med J, myyyyyyyys. Så jag vet inte om jag skriver mer idag, gör kanske om jag får tillfälle, annars hörs vi imorn!

pusshej!

image5

Klänning - HM
Tights - Topshop
Knästrumpor- HM (så mörka, så de syns inte)
Armband - Montini

RSS 2.0